"ThinkPad", "Dell" та "Fujitsu": Водій не сказав закарпатським митникам, що везе 15 ноутбуків (ФОТО)

33
6

Чоловік повертався з Угорщини через пункт пропуску «Чоп-Захонь».

Як пише прес-служба Закарпатської митниці, оглядаючи багажне відділення автомобіля, інспектори виявили серед особистих речей 35-річного жителя Київщини сучасну техніку іноземного виробництва.

Позаяк зазначені дії водія містять ознаки порушення митних правил, відносно нього документується протокол за ч.2 статті 471 Митного кодексу України.

Наразі із виявлених 15 шт незадекларованих ноутбуків – два, як особисті речі, повернуто співвітчизнику решта – буде вилучено до рішення, винесеного Закарпатською митницею.

Остаточну вартість предметів правопорушення встановить спеціаліст-експерт.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Q
Qwert

Ноути, почухана беушка, списаний корпоративний сектор, славні борці з контрабасом, а тим часом за спиною проїде фура з львівським пальним

Д
Дідо

До 16:27 а ти,ледзалупел,чого ни в окопі!? По ходу,дупло,жим-жим?

ПТ
Пак тото

Йсе видав не знав ош на Закарпатті є традиція яку завели самі таможники . Давати на (кавіль) видав пошкодував. Та тепер ся має неборак . І даже Мукачево нет за нього пише!!! ....... Обясніть чоловікови та на перший раз го пробачте дале уповіште ош на (кавіль) вто сята норма закарпатської таможні давати мусай иншак не буде нич.

В
Вовак

списана електроніка з мульті фірм. ринкова ціна не більше ніж 100-150 Євро. Сам купив ще десь років 2 тому

Л
ледзеппел

А чому 35-річний мешканець, а не житель, Київщини вештається туди-сюди, а не тцкований?! Відпоавити його до найбільших спеців у ХустТЦК - най його ближні тоді шукають

Д
депарпл

Що за "цікава"категорія закарпатський митник?,чи може існують сабольчсотмарські або собранецьуі митники:?

Читайте також