Тячівець виловив у Тисі гігантського сома (ФОТО)

46
8

Степан Почаї розповів, що ваги не могли зважити таку здобич, але на його думку сом важить не менше 20 кг, а довжина рибини від щелепи до кінчика хвоста – трохи більше 1,4 м.

Як розповів закарпатець tyachiv.com.ua, таку рибину він зловив неподалік Виноградова, і це його перший трофей такої ваги. Ловити рибу вирішив з колегами після роботи. З собою спінінг, а ловили на живця.

"Десь хвилин двадцять пішло на виважування сома. Було важко, але льоска в мене гарна, товста, так що був упевнений, що його витягну. Емоцій словами не передати, я був такий щасливий, що ледь не плакав. До Виноградова раніше ні разу не їздив на риболовлю, але тепер буду», - розповідає Степан Почаї

Тячівець каже, це його рекордна здобич, але він і раніше ловив великі рибини: 7-кілограмову щуку, лосося вагою у 4,5 кг.

Сома пан Степан з колегами планують закоптити чи засмажити.

Коментарі

РУ
Роман Ужгород

К Анатолию Бугаеву ответ!Я бы выбрал жить в Беларуссии!Уважаю их президента Лукашенко.А ты сам где живешь и что за опрос?

ШМ
Шоні майдаун

До 16:39 .Запрошуємо з центровським тибе жити з нами у нас у дурдомі.

ШМ
Шоні майдаун

А хлопчик був у трусиках?

В
В-р

Десь пару років тому в охолоджувальному технічному ставку коло Чорнобильської АЕС (стави ніхто не висушував і вони живуть своїм життям) - сом проковтнув малого хлопчика 3-4 річного віку. Розповідали, що той сом в довжину з 3-4 метри.

ШМ
Шоні майдаун

До 15:18. Я жию в палаті дурдому з моім половим партнером центровським.

М
Майдаун

Сом то риба трупоїд .

АБ
Анатолий Бугаев

В каком государстве вы хотели бы жить — в России, Украине или Белоруссии?

Ю
Юрій

там всередині мають бути цигарки!

Читайте також