Тячівщина відправила у Маріуполь дерев'яну допомогу (ФОТО)

13
0

Наразі українські військові інтенсивно укріплюють околиці Маріуполя, якіпостійно потрапляють під атаки з боку проросійських бойовиків.

Учора ввечері з Тячівщини до Маріуполя вирушили дві фури з чотириметровими заготовками для укріплення бліндажів. Ліс для потреб військових надали ДП «Брустурянське ЛМГ» (В.І.Мурга) та «Мокрянське ЛМГ» (В.М.Куцин)., пише tyachiv.com.ua.

Везуть вантаж керівник тячівського волонтерського центру «Горгани», радник голови Тячівської РДА Богдан Колодницький, а також волонтери Михайло Половко та Юрій Данилюк з Тересви. Активісти не вперше їдуть на передній край зони бойових дій. Нещодавно вони вже доставляли «Камаз» для батальйону «Карпатська Січ» у Піски. І навіть кілька днів побули добровольцями на фронті – допомагали солдатам ремонтувати техніку.

– Сподіваємось, ліс доставимо вчасно, щоб хлопцям на передовій було надійніше воювати, - кажуть тересвянці.

Разом з дровами активісти доправлять на передову теплі речі, продукти харчування, мінеральну воду, адресні посилки бійцям-землякам. У дальню путь через усю Україну їх благословив священик греко-католицької церкви смтТересва, військовий капелан о.ВасильДовганич.

Керівник волонтерського центру «Горгани» Богдан Колодницький зазначає, що з кожним днем роботи у волонтерів стає все більше. Але за підтримки небайдужих людей вони і далі буду

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також