Тячівські борці показали хороші результати на Міжнародному турнірі у Словаччині (ФОТО)

9
0

З 25 по 26 червня вихованці Тячівської школи борців у кількості п’яти спортсменів взяли участь у Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби серед юнаків, який проходив у м. Габчиково (Словаччина).

Учасників змагань супроводжували тренери-наставники Й.Болдижар, В. Ковернюк та представник міської ради Т.С.Мийсарош. У Міжнародному турнірі взяло участь понад 250 учасників, а це юні спортсмени греко-римського стилю з 13 країн: Франції, Німеччини, Словенії, Хорватії, Угорщини, Румунії, Польщі...  Тячівські борці блискуче продемонстрували високу майстерність і порадували своїх наставників хорошими результатами. Друге місце на Міжнародному турнірі виборов Богдан Ковернюк. Третє місце розділили між собою  Олександр Белоцький та Іван Вовчок. Призерами турніру у Словаччині також стали Тарас Бедей та Володимир Михальчич, які посіли 4 і 5 місця.

Із масою приємних емоцій від високого рівня проведення турніру, цікавого спілкування з тренерами та вихованцями шкіл греко-римської боротьби інших країн, пам’ятними нагородами та результативними здобутками тячівці повернулись додому. Горді й щасливі, так як велить тому дух справжнього борця! 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також