Тячівські міліціонери затримали озброєних злочинців (ФОТО)

6
1

Днями, тячівським міліціонерам повідомили про те, що троє невідомих осіб в салоні автомобіля марки «Хонда» перевозять вогнепальну зброю.

Міліція одразу відреагувала та затримала вказаний автомобіль. У автомобілі було виявлено револьвер із 7 патронами в барабані, та поліетиленовий пакет, в якому знаходилось ще 12 набоїв до даної зброї, пише Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС.

Особами, що перевозили зброю, виявилися троє раніше судимих мешканців Рахівщини. Один із зловмисників хотів провести міліціонерів та назвався чужим іменем, але ввести в оману стражів порядку йому не вдалося. Міліціонери впізнали в ньому злочинця, який вже декілька років розшукується за вчинення злочину.

- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне носіння та зберігання вогнепальної зброї), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, проводиться досудове розслідування, – коментує заступник начальника Тячівського РВ УМВС підполковник міліції Ігор Немеш.

 

Коментарі

ТП
То правосети на оддиху.

1

Читайте також