Тячівського депутата та земельників звинувачують в розкраданні 5 мільйонів

8
0

Стосовно трьох учасників організованої злочинної групи, серед яких і депутат Тячівської районної ради, справу уже скеровано до суду. Ще двох їхніх спільників, які переховуються від слідства, оголошено в розшук.

Як зазначили в прокуратурі Закарпатської області, до складу групи злочинців входили начальник районного управління Держземагенства Закарпатської області, спеціаліст, державний кадастровий реєстратор вказаного управління, а також службові особи Головного управління Держземагенства у Закарпатській області в особі заступника та начальника відділу.

Правоохоронці з'ясували, що в період з грудня 2014 по січень 2015 року чиновники, зловживаючи своїм службовим становищем всупереч та з метою отримання неправомірної вигоди для себе, підробили офіційні документи.

В ході слідства встановлено, що посадовці, розподіливши між собою ролі, незаконно передали 20 га земель Тячівського району сільськогосподарського підприємства у приватну власність. Суму збитків, яку спричинили злочинці склала понад 5 млн 240 тис грн.

Стосовно трьох учасників організованої злочинної групи, серед яких і депутат Тячівської районної ради, за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області обвинувальний акт уже скеровано до суду. Ще двох осіб, які на даний час переховуються від слідства, оголошено в розшук.

Учасникам організованої злочинної групи, які завдали збитків державі, загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також