Тягнуть все що бачать: минулої доби правоохоронці зловили на крадіжках п'ятьох закарпатців

10
1

Полісмени встановили осіб, які причетні до крадіжок в Ужгороді, Перечині, у Тячівському та Іршавському районах.

Як повідомили в ГУ Нацполіції Закарпаття, затриманих підозрюють у викраденні гаманця, металобрухту, велосипеда та кролів.

Так, в Ужгороді затримали 29-річну жительку Перечина, яка у одній з кондитерських крамниць міста, викрала з сумки потерпілої гаманець з документами та грошима. Проти крадійки відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

А в самому Перечині затримали двох місцевих мешканців віком 16-ти та 26-ти років, яких підозрюють у крадіжці металоконструкцій з місцевого підприємства. За фактом крадіжки полісмени відкрили кримінальне провадження.

Полісмени Іршавщини підозрюють у крадіжці велосипеда 54-річного мешканця села Заріччя, який його поцупив з під магазину. Речовий доказ вилучено, слідство триває.

А от у селищі Тересва Тячівського району з приватної території невідомий викрав кроля, вартістю 8 тисяч гривень. Поліція встановила особу причетного до крадіжки, яким виявився 34-річний мешканець того ж села. Слідство у справі триває.

Зазначимо, що Закарпатська прокуратура завершила розслідування щодо ужгородки, яка винесла з «Укрпошти» комп'ютери на 1 млн.

Коментарі

М
Митрьо

Це жебраче життя яке подарувала влада привело до того що більшість людей перестали нехтувати правилом -невкради-тим більше з екранів ТБ тільки і розказують про високопосадовців і хто що вкрав....то що ви хочете від голодних бідних людей....думаєте вони будуть сидіти і чекати -*манну небесну*-НІ кожен буде виживати як зможе....і багато будуть пробувати красти і як пишете все підряд.

Читайте також