Тікаючи від прикордонників, контрабандисти лишили Mercedes та 30 пакунків з цигарками (ФОТО)

7
3

Сьогодні, близько 5-ї години ранку, прикордонники Мукачівського загону попередили спробу переправлення через кордон великої партії тютюнових виробів.

Під час патрулювання берегової відмілини річки Тиса, по якій проходить кордон з Румунією, прикордонний наряд відділу «Солотвино» побачив мікроавтобус «Мерседес- спрінтер», з якого групою людей здійснювалось вивантаження великої кількості пакунків замотаних у поліетиленові пакети. Майже усі особи були одягнені у гідрокостюми.

Побачивши прикордонників, «водолази» покинули автомобіль і 30 пакунків контрабандних сигарет  та вдались до втечі. Двох чоловіків прикордонний наряд затримав, особи решти втікачів наразі встановлюються.   

— Затриманих осіб та сигарети доставлено до прикордонного підрозділу. Тривають заходи по встановленню усіх причетних до незаконної оборудки осіб та повного перерахунок виявленого контрабандного тютюну, - йдеться у повідомленні прикордонників.

Дивіться також: 4 молодих бангладешця намагалися обійти закарпатських прикордонників

Коментарі

П
Піштови

Не, я ся звідав, казав що кудась їх забирают, та везут по новуй, щі гойкают аби погранці упаковку не нарушали, бо міхи дорогі.

П
Пішта

У начальника застави.

П
позвідаю

де мож купити тоті конхвісковані цігаретлики? У нас у склипі предорогі, Ко знае отпишіт.

Читайте також