Тіло померлого чоловіка на залізничному вокзалі Берегова лежало там з 2018 року

6
11

Як стало відомо правоохоронці на місці події знайшли мотузку та прощальну записку.

Особу чоловіка встановлюють. Вже згодом на горищі були знайдені мотузка та прощальна записка, яка датована 12 грудня 2018 року. Тобто тіло на горищі залізничного вокзалу пролежало майже два роки.

Також відомо було, що тіло було без голови, яку виявили на 30 сантиметрів від тіла. При собі самогубець мав мобільний телефон, який може допомогти у пошуках рідних чоловіка.

Нагадаємо, що вчора на залізничному вокзалі Берегова було знайдено тіло чоловіка.

Коментарі

ИС
Игорь Сечин

Лётчики летают, шофёры ездят и только моряки с художниками выпендриваются: первые "ходят", другие "пишут".

А
афігетьхатун

текст - повна бредятина. Хто вам пише такі іпануті тексти?

S
strijko

Зрозуміло лем едно , вокзал не знає шо у нього ся в "жебі" робить . А ви ще чекаєте якиїсь порядок у цілому газдівстві .

Х
Хм...

Вчора писали, що це жінка, яка там постійно годувала голубів і, напевно, переселилася через електрокабель. Сьогодні це вже двохрічний труп (а що, по тілу не видно би було, якби пройшло аж 2 роки? Тільки записка допомогла це визначити?). Самогубця, який повісився, але голова за 30 см від тіла... Якщо там жінка голубів постійно годує, то вона за 2 роки не бачила труп чи не чула його запаху? Фігня якась. Хтось щось перекручує або приховує

М
Мусора

Учора запутався. Ниська 2 роки трупови. отдята голова - сам собі отдяв? і забальзамовався

А
Арчі

Під вагою відривається , ну понятно. А мотузка сама бо собі розвязалася? Багато не совпадає, чи це Редакція не володіє правдивою інформмацією!

И
Иван

Саме головне те, що вчора це був електрик який випадково зачепився в кабеля. Сьогодні цей електрик вже 2 роки проводку робив там ( думали на вокзалі так). Бо як можна зрозуміти вчорашні і сьогоднішні противоположні слова? P.S. - до коментаторів, голову не обов`язково рубати. Коли тіло розкладається, під своєю вагою просто відриває голову. Там чогось необичного нема.

Я
Я

Чоловік був житель Батрадя Берегівського рн він пропав якраз десь два роки!

Ж
Жиглов

Знайдено-Тіло Без Головм, мотузку , і записку Мотузка і записка були разом знайдені? А на шо тоді повісився? Голова окремо? Хто відрубав голову?

Ч
Читач

Майже 2 роки??? З 12 грудня навіть півтори року нема...

К
Капець

Від коровавірусу помер. Допишіть у статистику.

Читайте також