Тіна Кароль нарешті показала свого сина (ФОТО)

33
2

Співачка Тіна Кароль вперше за два роки після народження дитини показала свого сина і розповіла, що в неї вдома - як в армії.

Як розповіла артистка в інтерв'ю журналу "VIVA! Украина", у неї в сім‘ї є свої залізні правила. Наприклад, кожний ранок Тіна, її чоловік і продюсер Євген Огір та син Веніамін починають з вівсянки:

"Я то взагалі багато років з неї ранок починаю, а от Женю з Венею довелося привчати. Веня дитячу, на молоці їсть, я ж люблю її змішувати із сухофруктами, а Женя їсть лише на воді чомусь, підсолоджувати ні в яку!"

"Вранці у нас завжди каша, у мене із цим суворо, як в армії. Жодних там американських сніданків з беконом, картоплею й омлетами!", - каже Тіна.

Свою першу фотосесію із маленьким сином Кароль розмістила у журналі у форматі домашнього альбому. А самі зйомки пройшли у заміському будинку зірки. Тому самому, де все ще триває ремонт.

Судячи з усього, хлопцям Тіни доведеться їсти кашу й на гастролях. Співачка зізналася, що бере сина з собою у майбутнє сольне турне Україною.

"Він вимогливий, уже проявляється характер, але я не можу сказати, що він примхливий. Були у нас, звісно, пориви лягти на підлогу, кричати й тупотіти ногами, але ми ці процеси ігнорували, і Веня зрозумів, що капризи тут не пройдуть. Потрібно домовлятися", - розповіла білявка про свого сина, якому в листопаді буде вже два рочки.

"Мені здається, головний принцип виховання - це розуміти свою дитину, дружити з нею і говорити однією мовою... Дитину потрібно вигодовувати, але духовно. Нічого не нав'язувати свого, а намагатися розвивати її рідне", - впевнена молода матуся.

"Десь потрібно балувати, а десь проявляти строгість, терпіння, пояснювати щось, приділяти увагу дрібничкам. Завжди пам'ятати, що виховання - це діалог, а не монолог", - поділилася житейськими мудрощами зірка.

Власне, за словами Тіни, материнство взагалі її змінило, мовляв, вона почала дивитися на все інакше.

"І те, що раніше видавалося глобальним, зараз видасться дрібним і нікчемним і навпаки. Мені здається, я не стала більш серйозною, як ви кажете, швидше більш проникливою... і терплячою", - повідомила вона.

А у творчому плані Кароль, як вона зауважила, стала більш жіночною - почала сильніше відчувати і інакше передавати емоції.

Нагадаємо, Тіна Кароль народила сина Веніаміна 18-го листопада 2008-го року. Батьком дитини став продюсер співачки Євген Огір, із яким вони побралися у церкві 15-го червня того ж року.

Наприкінці жовтня Тіна Кароль представить нову сольну програму в Ужгороді.

Коментарі

Н
Настя

??

Г
гость

жидовье

Читайте також