Тіна Кароль презентувала душевний кліп, відзнятий в Карпатах (ФОТО, ВІДЕО)

18
7

Відео, яке нагадує фрагменти з фільму, презентували в ефірі Сніданку з 1+1, і його вже активно обговорюють в соціальних мережах.

У кліпі на пісню "Сдаться ты всегда успеешь» йдеться про поствоєнний період та силу людини, і віру в краще. Завдяки зйомків з гелікоптера у кліпі вражає неймовірна краса природи Карпат. Зауважимо, що зйомки кліпу тривали 4 дні, і локаціями слугували такі неселені пункти української Гуцульщини як Ворохта, Рахів та Верховина.

На 1+1 вже анонсували, що ця пісня стане саундтреком до фільму "Хазяйка", яке буде презентовано на каналі вже у 2016 році.

А тепер дивимося власне відео.

 

Mukachevo.net

Коментарі

Г
Гуцул

мені дуже не сподобалися актори, яких спецально вимазали грязюкою (жінка з 2-ма дітьми). що саме вони хотіли показати цим? що ми такі дикі, що помитися неможуть? но зате губи нафарбувати додумалися. а дровосік- де у нас у горах так дрова ідуть рубати? ідеально вибрита борода- браво!)

Г
Горянин

Як позирати на гори, як "Чилядник" казав: Під руську попсу? Цей кліп заслуговує поваги всеільного відео, що зняв хлопець з Сваляви, якому дали квадрокоптер та кучу світла. Могла заспівати що цю залізниці Мадяри стройили )))

B
besch

Bezvkussica...Nabor kartinok..Razve chto priroda Karpat.. Segodnya tak klip ne delaetsa. Uchitsa nado bi.. Ili mnogo deneg imet... Nu i gde zhe patriotism??? Ridna mova tak skasat..?? Tak-to...

О
ОПГГПУ

та ты шо? ну-ну.

Z
Zakarpatka

кліп чудовий, дійсно шкода що російською..

Ч
Чилядник

Цей кліп потрібно було в Маскві знімати, а не в рідних Карпатах. Починалося все гарно, а коли почалася руська попса, відразу вирубив.

Н
НАСЬКА

УМНИЦА. ТАКА ЖІНОЧНА І НІЖНА ПРОСТО СУПЕР.

Читайте також