Тістомісильники від компанії Enjoy-Trade

12
0

Всі, хто хоч раз стикався з випічкою виробів з тіста, знає, що необхідно добре вимісити, щоб отримати відмінний результат. Для побутових потреб існують спеціальні міксери, в промислових масштабах потрібні спеціальні машини.

Придбати тістомісильники для пекарні можна за допомогою інтернету, на сайті виробника.

Види тістомісильників і критерії вибору

Різновиди машин залежать від виду тесту, яке буде проводитися. Відповідно, існують такі промислові тістомісильники:

  • Спіральні - використовуються для виробництва дріжджового, здобного або листкового тіста. Підходять для пекарні, що випускає хліб з різного сорту борошна і солодку здобу.
  • Горизонтальні - застосовується для виготовлення тіста підвищеної щільності, наприклад, для пельменів, макаронів, локшини, різних напівфабрикатів.
  • Планетарні - зручні тим, що існує можливість змінювати робочий елемент. Наприклад, використовувати лопатку, віночок або гак, в залежності від виду тесту. Тому дані машини універсальні і можуть застосовуватися для виробництва будь-якого тесту, в тому числі рідкого. Крім того, з їх допомогою можна готувати креми, муси, збивати фарш або пюре.

Вибір тістоміса залежить від виду тіста і обсягів виробництва. Слід також враховувати такі критерії:

  • Розмір діжі і її вигляд. Чим більше виробництво, тим більше обсяг діжі знадобиться. Також існують моделі, де діжу можна переміщати або вона оснащена механізмом перекидання.
  • Матеріал виготовлення робочих елементів. Бажано, щоб вони були виготовлені з нержавіючої сталі зі спеціальним покриттям, що захищає від корозії.
  • Також важлива наявність додаткових елементів. Щоб безпечно додавати інгредієнти, не зупиняючи машину, існує спеціальна решітка.

Переваги співпраці з компанією Enjoy-Trade

Купувати професійну техніку бажано у хороших і досвідчених реалізаторів. Адже за доступну ціну можна отримати якісний агрегат. Крім того, співпраця з даною компанією має і такі плюси:

  • Висока якість продукції. Компанія Enjoy-Trade реалізує тільки якісну професійну техніку провідних світових виробників.
  • Багатий вибір. Завдяки широкому асортименту, можна вибрати техніку професійного рівня під будь-який бюджет, навіть вельми обмежений.
  • Гарантійне обслуговування. До кожного товару видається гарантійний талон і можливо технічний супровід.
  • Вся продукція сертифікована. Якість професійної техніки підтверджують відповідні сертифікати.

Замовляючи техніку в компанії Enjoy-Trade, можна вибрати будь-яку форму оплати і доставки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також