Тюльпани по 25, ромашки — 50: ціни на квіти у Мукачеві напередодні 8 березня (ФОТО)

30
3

Вже завтра закарпатці активно даруватимуть квіти своїм коханим дівчатам, рідним та близьким з нагоди Міжнародного жіночого дня.

У зв'язку з цим, журналісти Mukachevo.net вирішили поцікавитись, у яку ціну обійдеться мукачівцю букет весняних квітів напередодні свята. 

Продавці на квітковому ринку запевняють, що ціни не піднімали, і, не дивлячись на ажіотаж, поки не планують це робити. Варто також зауважити, що середня ціна на квіти по місту загалом підскочила ще з початку року.

Так, на квітковому ринку міста, один тюльпан можна придбати за 20-25 грн. Є також підприємці, які продають тюльпани по 30 грн за 1 штуку.  Композиція з тюльпанів обійдеться вам, у середньому, за 100-120 грн. 

Відчутно дорожчє обійдуться мукачівцям ромашки, ціна на які коливається від 40 до 50 грн за 1 квітку. Тобто, за простий ромашковий букет на ринку треба залишити як мінімум 200-250 грн. 

Пропонують мукачівцям подарувати близьким людям і гіацинти, які продають у горщиках. Їх також вважають весняними квітами. Середня ціна - 40 грн. 

Багато людей, за словами підприємців, надають перевагу трояндам, букети з яких завжди користуються популярністю. Напередодні свята 8 березня за одну троянду треба віддати 60-70 гривень, залежно від стану та кольору. 

Флористи можуть підготувати для вас будь-який квітковий букет, середня ціна на який коливається від 250 до 350 грн, у залежності від розмірів та квітів. 

Подібні ціни на квіти і в магазинах. Трохи дорожчє обійдеться вам саме букет, адже це залежить від оцінки роботи флориста, ціни на квіти, магазину і т.д. 

Коментарі

СЦ
Сама цветочек

Луганск. Букет из трех тюльпанов - 200 рублей. А тут что уронили?

П
Правда

Щеня вмерло... В соседней Польше в магазинах букет из девяти роз стоит примерно 65 гривней. Украина страна казнокрадов и барыг. Сало уронили!

В
василий

у нас в Красноярске цены на тюльпаны дешевле..на розы цены такие же..

Читайте також