Токар каже, що Ледиді ближче по духу не Швейцарія, а Гондурас

28
1

Екс-голова Мукачівської РДА переконаний, що роки діяльності губернатора Ледиди стали згубними для всіх галузей економіки, а усі свої невдачі голова Закарпатської ОДА скидуватиме усі невдачі на заступників.

"Отже, поки "губернатор" Закарпаття О.Ледида грається в політичні ігри, область за соціально-економічними показниками котиться в прірву. Принаймі, про це свідчать рейтинги за рік, відповідно до яких наш регіон займає останню позицію. Складається враження, що для керівника Закарпатської обдержадмінісітрації чим гірше, тим краще. Роки його діяльності стали згубними для всіх галузей економіки. Найбільший спад область показала фактично в тих напрямках, які є особливо пріотритетними для Закарпаття. На жаль, немає розвитку ані в туризмі, ані в промисловості, ані в сільському господарстві. Я вже не кажу про те, що з методики латання доріг в області сміється вже не тільки вся Україна, а й цілий світ", - зауважив Ілля Токар.

"У Закарпаття є всі шанси стати аналогом Швейцарії, але ж Олександру Олександровичу, мабуть, ближче по духу Гондурас. Звичайно, шо цей провал Олександр Ледида перед керівництво країни, для виправдання, буде намагатися "повісити" на керівників структур та своїх заступників. Але, якщо людина взяла на себе відповідальність керування, то повинна створити всі умови для того, щоб команда працювала ефективно. Бо, як відомо хороший організатор - це вже 99,9 відсотків успіху для будь-якої справи. То може не варто чіпати людей, які професійно виконуюють свої обов"язки, і яких за неугодністю "губернатора" з кожним роком у владних структурах стає все менше, і менше, а просто одній людині визнати свої помилки і красиво піти.... Адже, кожен день "роботи" Олександра Ледиди повністю суперечить принципам державної служби, а це тягне на Порушення присяги державного службовця, як мінімум!", - зауважив депутат облради.

Коментарі

Л
Лох

Ильку, не давай себе підставляти уродам Балогам. Вони повтікають, а ти ся лишиш. Всі знають шо то не ти пишеш і коментуєш, а Бандурчачка по команді Балоги. Чого Михайло нич не коментує? Сокотять го падли.

Читайте також