Томенко приховує тих, хто йтиме від «Батьківщини» по Закарпаттю

9
4

Один з лідерів партії Юлії Тимошенко послався на невизначеність ситуації з об’єднаною опозицією.

На пресс-конференції в Ужгородському пресс-клубі, яка відбулася у четвер, 19 січня, Микола Томенко заявив, що ще не відомо, хто саме балотуватиметься за 6-а мажоритарними закарпатськими округами від «Батьківщини».

За словами ополітика, наразі аналізується ситуація, адже можливо, що на деяких округах будуть представники інших політичних сил (вочевидь – єдині кандидати від об’єднаної опозиції), тому вважає некоректним називати якісь прізвища.

Коментарі

Р
русин

дійсно,якщо слідкувати за ЗМІ, то відомий факт відхрещування чучки від "батьківщини",а солонтай там ніколи й не був, а тільки використав, як це зараз пробує зробити з фзмін.на мою думку керівництву батьківщини треба активізуватись в області,світити не тільки кеменяша,а й іншихактивістів

Р
Русину

чому нема прізвищ, мякщо уважно слідкувати за пресою то вспливають Чучка, Солонтай, Ліврінц. А по яким таким признакам ви вважаєте, що Батьківщина розвалена.

Р
Русин

Кеменяш розвалив Закарпатську Батьківщину та давно працює з яниками, і якщо його Батьківщина буде висувати на мажоритарку то це опозиція??? Крім Сербайла в Закарпатті Батьківщини немає.

ІБ
Ігор Баран

Просто крім Кеменяша нема ніяких прізвищ

Читайте також