Тому що грав у росії: ексгравець "Минаю" Селезньов не потрібен "Вересу"

7
5

Цікаву причину назвав головний тренер рівненського клубу, аби не підписувати контракт з зірковим форвардом.

Головний тренер рівненського "Вереса" Юрій Вірт сказав, що форвард Євген Селезньов, який раніше виступав у росії, не може грати у його команді.

"Ми спілкувалися, але у "Вересі" ті футболісти, які грали там, у нас ніби все, табу. До нас Діма Немчанінов переходив. Ми з уболівальниками спілкувалися і сказали, що окей, це востаннє. (Немчанінов виступав за "Крилья Совєтов" до переходу у "Верес" – прим.). Футболісти, які грали в Росії – табу для нас", - сказав Вірт.

Нагадаємо, що 37-річний Селезньов, останньою командою якого був Минай, у 2016 році виступав за "Кубань".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДМ
до Мукачево рве турніки

а ко кого тамка майфайно згостив?

МР
Мукачево рве турніки

Игроки «Шинника» и украинского «Миная» устроили массовую драку в отеле в Турции. У некоторых игроков переломы (Baza) В турецком отеле Royal Seginus, где одновременно проживают футболисты «Шинника» и украинского «Миная», произошла массовая драка. «По предварительным данным, всe началось вечером 13 февраля. Несколько представителей украинского клуба «Минай» подошли к начальнику ярославского «Шинника» и стали требовать от него спеть украинский гимн. Тот предложил украинцам выйти на улицу и разобраться «раз на раз», однако в разборки вмешались сотрудники отеля, и конфликт удалось погасить. Через некоторое время несколько игроков украинского клуба оказались в одном лифте с футболистом «Шинника» и избили его. Правда, когда лифт приехал на этаж, там стояла группа ярославских футболистов, и между игроками началась массовая драка. В отель пришлось вызывать сотрудников полиции и скорую помощь.

М
Мукачево

Імити го і обсикати за такоє!

П
Помойка

Напишіть, як минай з футбольною командою з росії зробив сутичку в готелі в Туреччині

2
228

Зато ракицкого взяли??в шахтар

Читайте також