ТОП-10 американських гірок: мрія екстремалів (ФОТО)

228
0

Найшвидші, найвищі та найстрашніші американські гірки, які тільки можна собі уявити, і на яких бодай раз варто спробувати прокататися. Більше, очевидно, не захочеться. Хоча..

Фото 1. Кінгда Ка

Ця конструкція розташована в парку атракціонів «Шість прапорів» (Six Flags) у Нью Джерсі, США. Це найвищий і найшвидший атракціон у світі. Вагончик з притихлими від жаху пасажирами розганяється до 206 км на годину за 3,5 секунди

Фото 2. Вертикальні гірки

Згадана вище мережа атракціонів «Шість Прапорів», але тепер уже в Каліфорнії, розмістила у себе цю непросту конструкцію. Весь жах поїздки на цих гірках полягає в тому, що вагончик раптово робить зупинку на божевільній висоті, а потім знову падає вниз.

Фото 3. «Громовий дельфін»

Ці сталеві гірки знаходяться в Токіо. Основною «фішкою» є раптовий «проліт» пасажирів вагончика в спеціальний отвір в будівлі, якого відразу не видно. Ефект несподіванки відпрацьовано на всі 100%

Фото 4. Джі Форс у Німеччині

Ці гірки довжиною 1,2 кілометра «дарують» своїм гостям стан невагомості аж сім разів!

Жахливий Драгстер

Це нереальне споруда в Огайо розганяє вагончик з приголомшеного публікою від нуля до 192 км / год всього за 2,8 секунди. За такий короткий час не встигнеш навіть зганьбитися перед дівчиною - хороший атракціон!

Фото 5. Еджаніка

Цей страхітливий монстр, побудований в парку атракціонів в Японії, крім «стандартного набору» швидкісних гірок ще володіє пікантною функцією обертання вагончика навколо своєї осі. Всіх тих, що вижили після такої поїздки прямо відправляють у центри підготовки космонавтів.

Фото 6. Мантіс

Знаходиться в парку розваг Сідар-Пойнт-Парк атракціонів в Огайо. Усім бажаючим дозволяється стояти. Усім, не вартим від страху на ногах, теж доводиться стояти, благо - в жорсткій фіксації.

Фото 7. Гірки з Ferrari

Ці незвичайні «не зовсім гірки» знаходяться в Абу Дабі. Два автомобіля Ferrari F430 Spider мчать на всіх парах за спеціальною гоночній трасі до фінішної лінії.

Фото 8. На велосипеді по хмарах

Дуже спокійний і ненапружену атракціон з Японії - можливість покататися на велосипеді ... на досить пристойній висоті. Педалі крутити обов'язково

Фото 9. Підводний атракціон

Ці американські гірки з Космо-ленд в Японії раптово «пірнають» в підводний тунель.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також