ТОП-10 закарпатських крейзі образів на Halloween (ФОТО)

22
7

У понеділок, 31 жовтня в Ужгороді, в рамках святкування Дня всіх святих, пройшов парад нечисті.

На прогулянку Ужгородом вийшли скелети, відьмочки, павуки та миші, покинуті наречені, ельфи та привиди. Не бракувало і інших представників потойбічного світу.

Найекстримальнішим виявився образ молодої пані, у якої було «розірване» обличчя. Другою у рейтингу, на нашу думку,  була дівчина-ельф, яка мала на собі всі притаманні цим героям атрибути: гострі вушка, аксесуари з камінням та яскраві очі.

Третіми стали рудоволосе та рудобороде сімейство казкових персонажів, які були одягнуті в яскравий одяг та, а відміну від інших героїв нашого рейтингу, щиро посміхались прохожим. 

 

Коментарі

Х
Холмс

Хворі на голову....як каже людина-матюк)

А
А

Яке коріння таке насіння

С
спорт

Сьогодні повертаючись додому із роботи, можна було побачити в районі вул. Миру біля BigBen як троє малих засранців, доречі вони є на фото, накидалися на людей вигукуючи "Смерть або гроші". Ну якщо кіндери башкою не думають , то чи цікавляться їхні батьки куди діти йдуть і чим займаються.....?

РС
Редакції сайту

Нашто піарите сатанистське "свято"? Це елемент перемоги майдауну?

5
55

тупоголові ідіоти...

.
...

Ниякi хелоуiни ми нигда не святкували! 1 числа - на кладбище, до померлих родичiв! ....короче якось ся не в"яже...уночi скакати з бiсами, а рано свiчки палити...

С
Сергіій

в рамках інтеграції до світового співтовариства при святкуванні Дня всіх святих, пройшов парад нечисті. Дуже сумно, що люди образ Божий, - зразок що даний від Бога міняють на образ нечисті

Читайте також