ТОП-4 характеристики, якими, ймовірно, володітиме iPhone 15

5
0

Зараз всі поціновувачі “яблучної” техніки з нетерпінням очікують на офіційний вихід новенького iPhone 15. Це, скоріш за все, станеться вже наприкінці вересня (за іншими даними – на початку грудня). Хоча до цієї події ще більше двох місяців, з кожним днем розмови про «яблучний» смартфон стають дедалі жвавішими.

Зрозуміло, що багато хто захоче отримати омріяний девайс одними з перших, тому можна перейти за посиланням https://stylus.ua/iphone-170/seriya:iphone-15/ та підписатися на оновлення – вам повідомлять, коли телефон стане доступний для покупки (чи попереднього замовлення).

На просторах Всесвітнього павутиння зараз поширюють чимало інформації щодо того, яким саме буде нова «п’ятнадцята» та які технічні параметри він у підсумку матиме. Хоча дані сильно різняться, утім, можна виокремити четвірку ключових особливостей, які, ймовірно, матиме девайс від компанії з Купертино.

Дисплей на 6.1 дюйма

Згідно з інформацією, яка зараз «ходить» в Інтернеті, новий «яблучний» гаджет отримає Liquid Retina XDR тачскрін з miniLED-підсвіткою. Всі модифікації смартфона (а не тільки Pro) матимуть динамічний острівець, який так сподобався власникам iPhone 14 Pro.

Крім того, джерела говорять і про частоту оновлення 120 Ггц, а також пікову яскравість – 1200 ніт.

Можна припустити, що екран покриють загартованим склом, яке матиме хорошу стійкість до побряпин та інших незначних пошкоджень.

Продуктивність

Щодо чипсета, існують дві версії:

  • Гаджет працюватиме на базі A-16 Bionic;
  • Смартфон отримає A-17 Bionic.

Словом, точних даних нема, тому про процесор дізнаємось вже під час презентації.

Чип доповнять оперативною пам’яттю на 4, 6 або 8 Гбайт, внутрішній накопичувач – від 256 Гбайт до 2 Тбайт (за іншими даними – 128, 256, 512 Гбайт і 1 Тбайт).

А ще новинка працюватиме на новій операційній системі iOS 17.

Покращені фотоможливості

Що ж стосується камери, тут також є різні версії. Одні кажуть, що iPhone 15 матиме подвійну камеру, одна з яких на 48 мегапікселів, + сканер LiDAR, інші ж говорять про 12+12 Мп + LiDAR-сканер.

USB Type C замість Lightning

Ще одне значиме нововведення – не характерний для Айфонів коннектор: традиційний «яблучний» порт Lightning замінять на практичний USB Type C. До речі, про можливий перехід на новий роз’єм на телефонах Apple говорять давно, але далі балачок це питання не просувалося. Можливо, саме iPhone 15 стане першим в цьому плані.

До презентації новинок від купертинців залилося зовсім небагато. Та навіть інформація, яка доступна зараз, свідчить про те, що «п’ятнадцятка» повинна стати дуже вдалим рішенням, яке цілком виправдає всі очікування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також