ТОП-5 корисних аудіоапдейтів для авто (ФОТО)

14
0

Тривалі поїздки ? це той переломний момент, коли розумієш усю важливість автомобільної аудіосистеми.

Адже якщо в "міських джунглях" без звуку (або з не дуже якісним) ще можна перебитися, то заміські поїздки під акомпанемент шуму вітру дуже стомлюють.

Водночас немає необхідності перетворювати машину на чемпіона з автозвуку. Сьогодні йтиметься про 5 найкорисніший аудіоапдейтів.
 

AUX-In

Мультимедійні системи всіх сучасних автомобілів оснащені роз'ємом  AUX-In, що дає змогу підключати до автомобільної магнітоли будь-яку аудіотехніку - від нового iPod до вінтажного Walkman. Для відтворення музики або відео з плеєра, треба лише купити сполучний шнур (коштує від 30 гривень). При цьому важливо, щоб магнітола "вміла" програвати mp3-файли.

Сабвуфер

 

Не треба бути тонким поціновувачем музики, щоб зрозуміти необхідність установки сабвуфера. Для тих, хто не в курсі, скажу, що сабвуфер потрібен для відтворення низьких частот (басів). Вони значно покращують якість звуку.
 
Сабвуфери бувають різного типу та різних конструкцій, тож вибір цього девайсу залежить від твоїх музичних смаків, фінансових можливостей і наявності  підходящого місця в багажнику, що ти готовий виділити під "саб". Купити непоганий сабвуфер можна за 1,5 тис. грн. Додатково треба врахувати витрати на його установку.

Додаткові динаміки

 

Більшість доступних автомобілів не можуть похвастатися  якісною штатною акустикою, тож комплект додаткових колонок може бути дуже доречним.
 
Ціни на комплект автомобільної акустики стартують із $10.

Стельовий монітор

 

Під час нашого дитинства були касетні плеєри Walkman і прості дорожні ігри. Сучасним дітям у цьому плані пощастило більше, адже сьогодні в автомобілі можна поставити стельові DVD-плеєри, які читають формати DVD, CD, MP3 і VCD.
 
Прості плеєри коштують від $100, але більш-менш пристойна модель затягне $150-200. Як і в попередньому випадку, будуть потрібні додаткові витрати на установку.
 

Підсилювач

 

 
Хороший звук в автомобілі неможливий без хорошого підсилювача. Знайти простенький підсилювач можна й за $50, але більш якісні та потужні моделі коштуватимуть приблизно $200-300. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також