ТОП-5 найшвидших седанів у світі (ФОТО)

790
0

Седани бізнес і преміум класу покликані, в першу чергу, надавати максимальний комфорт своїм пасажирам. Але є в цій когорті і справжні монстри, здатні розганятися нарівні з суперкарами.

У ТОП-5 найшвидших седанів у світі потрапили виключно тюнінгові автомобілі, причому, чотири місця з п'яти дісталися двом німецьким ательє.

G-Power M5 Hurricane RS

 

У 2008 році найшвидшим седаном у світі став седан BMW 5-ої серії, доопрацьований фахівцями тюнінг-ательє G-Power. За основу для свого суперкара тюнери взяли версію M5. Потужність мотора збільшили до 750 к.с.
 
Максимальна швидкість G-Power M5 Hurricane RS, повна назва машини, становить 367,4 км/год. Цікаво, що практично одночасно з седаном тюнери випустили і версію в кузові універсал, яка може розігнатися до максимальних 359 км/год.
 

Hennessey CTS-V V1000

У стандартній версії седан Cadillac CTS-V може розігнатися до максимальних 307 км/год. Але, якщо в справу втручаються тюнери, показники максимальної швидкості і потужності ростуть в геометричній прогресії.
 
Американське тюнінг-ательє Hennessey спочатку представило 700-сильну версію CTS-V з максимальною швидкістю 340 км/год, але нас цікавить найбожевільніша версія. Стрілка спідометра Hennessey CTS-V V1000 завмирає лише тоді, коли доходить до позначки 370 км/год. При цьому потужність машини, як не складно здогадатися з назви, становить 1000 к.с.
 

Brabus Rocket 800

У 2011 році в рамках Франкфуртського автосалону ательє Brabus представило Brabus Rocket 800. Під капотом у представницького седана, побудованого на базі Mercedes-Benz CLS, рохташовано 789-сильний двигун.
 
Максимальна швидкість Brabus Rocket 800 становить 370 км/год.
 

Brabus E V12 'One of Ten'

Для тих, кому Brabus E V12 здається не досить екстремальним, німецькі тюнери створили спеціальну серію під назвою 'One of Ten'. Зовні представника лімітованої версії можна легко впізнати по закритим заднім колесам.
 
Під капотом у "одного з десяти" стоїть аналогічний Brabus Rocket 800 мотор потужністю 789 к.с. Максимальна швидкість заявлена ??на позначці 370 км/год.
 

G-Power M5 Hurricane RR

 
Найшвидшим седаном у світі в даний момент є тюнінговий варіант BMW M5 попереднього покоління, виконаний фахівцями тюнінг-ательє G-Power. Цей монстр під назвою Hurricane RR з'явився на світ в 2010 році.
 
У цьому ж році 800-сильний седан встановив світовий рекорд швидкості у своєму класі - 372,1 км/год.
 
 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також