ТОП-5 оголених знаменитостей (ФОТО)

85
1

Публічне оголення увійшло в звичку більшості зірок - вони із задоволенням роздягаються на обкладинках глянцевих журналів і на світських тусовках.

 

Світлана Лобода

Екс-солістка групи "ВІА Гра" брала участь в еротичних фотосесіях, перебуваючи на п"ятому, а потім і на восьмому місяцях вагітності. "Мені дуже подобається мій стан і те, як я виглядаю сьогодні. Я вважаю, що жінка дійсно володіє фантастичним магнетизмом під час вагітності, - заявляла вона. А всього через чотири міcяці після народження дочки Євангеліна Лобода знову знялася оголеною.
 

Анна Семенович

Бюст екс-солістки "Блестящих" давно став "героєм" анекдотів, а у фільмах за участю Ані саме її грудям відведена головна роль. "Знайомлячись зі мною, чоловіки бачать в мені тільки бюст", - бідкається Семенович і продовжує роздягатися для чоловічих журналів.
 
В інтерв"ю MAXIM співачка зізналась: "Я вирішила, що пора вже всім показати мою груди, зробити офіційну заяву і покласти край всім цим розмовам (щодо їх несправжності). Отже, офіційна заява: груди справжні. Натуральні, екологічно чисті груди п"ятого розміру. Параметри - 97-60-92". Фото в голому вигляді подобаються і їй, і її матері, і на зйомки вона кожного разу йде як на свято.
 

Марія Кожевнікова

Маші 27 років, і вона вже багато чого встигла досягти в житті: дівчина, яка прославилася роллю сексапільної студентки Аллочки в серіалі "Універ", а нещодавно стала депутатом Держдуми. Нещодавно вона зайняла перше місце в рейтингу "100 найсексуальніших жінок країни" за версією журналу MAXIM. У 2010 році вона оголилася для PLAYBOY в салоні автомобіля і пояснила, що просто хотіла спробувати себе в новому образі.
 

Жанна Фріске

Жанна ніколи не приховувала фігуру від громадськості і навіть в свої 30+ артистка обожнює роздягатися. Принади зірка із задоволенням демонструє в кліпах та на світських тусовках, на яких з"являється в сукнях з декольте до пупа або в міні. А нещодавно артистка порадувала своїх фанатів, після 5-річної перерви знявшись голою на Мальдівах. "Звичайно, душа і тіло нероздільні. Але є закони професії. І я в довгій закритій сукні я мало кому цікава. Бо я спочатку позиціонувала себе як цілком певний комерційний продукт - бренд "Жанна Фріске", - зізнається співачка.
 

Анастасія Волочкова

Балерину останнім часом частіше можна побачити роздягненою, ніж одягненою. На концертах зірка із задоволенням демонструє публіці розтяжку і стринги, а також, відверте декольте груди. У своєму блозі Настя любить викладати пікантні знімки з лазні, але найбільший галас викликала еротична фотосесія на Мальдівах, в якій балерина постає абсолютно голою.
 
"Люди, здається, жити не можуть, так хочуть бачити мене голою. Ви що хочете побачити: які у мене груди, яке у мене тіло? Так що ви мене знімаєте якусь криву, з перекошеним обличчям, з поганою якістю фотографій? Хочете побачити щось, чого в інших немає? Будь ласка, дивіться! Краще вже я сама викладу фотографії, де я в гарних позах, вдалих ракурсах, наскільки це можливо, звичайно, фотографуючись на "мильницю", - заявила зірка.

 

Коментарі

MK
Mr. Kukuruzo

Світлана Лобода и Жанна Фріске осталное кал .....

Читайте також