ТОП-5 замків та палаців, які можна придбати в сусідній Угорщині (ФОТО)

26
2

У сусідній Угорщині пропонується для продажу чимало замків та палаців, які перебувають у приватній власності.

Найкращі пропозиції підготував сайт Ingatlan.com, який вважає своїм обов'язком допомогти людям знайти ідеальний дім для життя або бізнесу.

1. Палац Вереш, область Ноград

Вартість: 99,9 мільйона форинтів (277 500 євро). Загальна площа: 242 кв.м. Кімнат: 5.

Як повідомляється на сайті нерухомості, цей особняк є частиною живої історії. Він збудований у стилі класицизму приблизно на початку 19-го століття і був відремонтований 22 роки тому, за зображеннями, що збереглися на старих листівках.

Особняк розташований на кордоні областей Пешт і Ноград у Північній Угорщині, тут є майже три гектари землі, повністю огородженої парканом, а також з власним лісом, де є можливість для полювання.

2. Романтичний замок біля Дьєра

Вартість: 130 мільйонів форинтів (333 333 євро). Площа: 363 кв.м. Земельна ділянка: 95 570 кв.м. Кімнат: 6.

Цей замок був побудований в 1855 році однією із дворянських родин Комарома. Тут є велика вітальня, дві спальні, кухня, їдальня, бар, ванна кімната та вбиральні, а також красиво прикрашена сигарна кімната.

Замок часто відвідував Янош Кадар, генеральний секретар Угорської соціалістичної робітничої партії (з 1956 по 1988 рік). Крім того, замок оточує парк площею майже 4 га, а також ще є 5 га саду та стайня, в якій може розміститися до шести коней. Замок знаходиться всього за кілька кілометрів від Дьєра.

3. Помістя графів Хедерварі

Вартість: 120 мільйонів форинтів (333 333 євро). Площа: 600 кв.м. Земельна ділянка: 2500 кв.м. Кімнат: 10.

Згідно з описом, історія села Хедервар переплітається з родинами та графами Хедерварі, які відіграли важливу роль в історії Угорщини.

Розташований за 50 кілометрів від Братислави та за 100 кілометрів від Відня. Цей будинок побудований на початку 18 століття. З кінця 1970-х був занедбаний. Згодом частково реконструйований.


4. Мисливський замок Естерхазі

Вартість: 390 мільйонів форинтів (1,08 мільйона євро). Площа: 1320 кв.м. Земельна ділянка: 7090 кв.м. Кімнат: 23.

Цей замок побудував один із членів відомої угорської шляхетної родини князь Міклош Естергазі у 1770 році. Тому ця будівля є частиною угорської історії.

Цей чарівний замок розташований лише приблизно за 40 кілометрів від міста Шіофок, що неподалік від Балатону. Нині це готель, розташований лише за 100 метрів від знаменитої міської термальної лазні, а навколо є кілька невеликих озер, які ідеально підходять для любителів риболовлі. Є тихий внутрішній сад, оточений деревами. У замку також є льох та горища, які можна переобладнати під житлові зони.

5. Рай для любителів вина у Токаї

Вартість: 361,71 мільйона форинтів (1 мільйон євро). Площа: 400 кв.м. Земельна ділянка: 2386 кв.м. Кімнати: 4.

Цей особняк, розташований у містечку Таркаль (регіон Токай), і є найкращим вибором для людей, які люблять угорське вино. Місцевість ідеально підходить для вирощування будь-яких видів місцевого винограду.

Цей одноповерховий, повністю відремонтований замок має Г-подібну веранду, а також великий льох для дозрівання вина довжиною 23 метри і шириною 6 метрів. Тут також є приміщення, де можна проводити дегустації вина для 20-х осіб.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мукачівець

Я хочу мати палац Вереш .

Х
Хвілолог

ЕстерГазі, Гедервар боссссими ногами! Не є звука ХХХХХХХХХХХХХХХ у мадярів, не Є!!!!!!!

Читайте також