ТОП-5 засобів доглядової косметики GiGi

10
0

GiGi давно відомі як бренд ефективної та якісної косметики, яка має прямий вплив на метаболізм епідермісу. Косметичні засоби з різних серій цього виробника до вподоби вже багатьом косметологам та тим, хто полюбляє якісний домашній догляд.

Деякі лінії відрізняються найефективнішим поєднанням компонентів.

Лікування з серією Lipacid

ДжиДжи Ліпацид — це препарати на стику косметології та фармацевтики. Вплив активних компонентів у складі можна назвати лікувальним — саме так забезпечується ефективний вплив на пошкоджену шкіру обличчя та тіла.

Продукти цієї серії регулюють вироблення шкірного сала, стимулюють регенерацію епідермісу, мають протизапальну та заспокійливу дію. Ці косметичні засоби ефективні для боротьби з акне, гіперкератозами та підвищеною чутливістю шкіри.


Пептидне відновлення від GiGi

Лінія Nutri Peptide від GiGi Labs використовує досконалу технологію доставки активних речовин. Оскільки проникність різних шарів епідермісу вибіркова як за розміром молекул, так і їх складом, активні речовини доставляються в пептидних капсулах. Пептиди — сполучні агенти, які “проводять” нанокапсули у глиб епідермісу, де вони розкриваються та забезпечують максимально ефективний вплив.

Креми та маски цієї серії забезпечують швидке оновлення шкіри, надають їй сяючого кольору.

Захист та заспокоєння шкіри лінією Ester C

Засоби серії Ester C дбайливо доглядають дуже чутливу шкіру. Маски, сироватки та креми цієї лінії забезпечують ефективне заспокоєння шкірних покривів, зменшуючи почервоніння та відновлюють ліпідний бар'єр.

Крім того, в лінійці є м'які пілінги, які дбайливо відлущують верхні шари епідермісу, не викликаючи подразнення.

Швидке відновлення з GiGi Recovery

Ці препарати — знахідка для всіх, хто проходить через відновлювальний період після введення філерів або проведення пластичних операцій на обличчі. В цілому, косметика серії Recovery стимулює оновлення шкіри будь-якого стану — акне, розацеа, при куперозі.

Інтенсивне глибоке та поверхневе зволоження разом із достатнім живленням швидко відновлюють шкіру, повертаючи їй сяйво та тонус.

Повернення молодості — GiGi Collagen Elastin

Ця лінійка варта уваги одразу у двох груп людей:

  • у власниць сухої та тьмяної шкіри, схильної до втрати еластичності та лущення;
  • у тих, хто вже помітив перші ознаки старіння, і хоче вчасно повернути шкірі пружність та здоровий колір.

Креми з колагеном та еластином створюють виражений ліфтинг-ефект, паралельно повертаючи шкірі здоровий тонус та колір. Крім цього, забезпечується інтенсивне зволоження, яке залишає вологу всередині епідермісу — так можна зберегти молодість на довгий час.

Придбати косметичні засоби з цих ліній, не переплачуючи за них, можна в інтернет-магазині ізраїльської косметики IDN Cosmetics — доставка оформляється безпосередньо від виробників.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також