ТОП-7 вакансій для дівчат

12
0

Хоча жіночих та чоловічих професій стає дедалі менше, ми машинально вирішуємо для себе, що якась спеціальність підходить лише для дівчат, а інша – для чоловіків.

З одного боку – цей підхід застарів, а з другого, статистика пошуку вакансій говорить про інше. Все ще залишилися пропозиції про роботу, які переважно цікавлять представниць прекрасної статі. У цій статті розповімо саме про них.


Які вимоги висуваються роботодавцями до дівчат?

Якщо вас цікавить робота в Ужгороді для жінок, ви зможете знайти чимало вакансій з відповідним графіком та рівнем оплати. При цьому здобувачі вакансії повинні відповідати таким вимогам:

  • відповідальність;
  • комунікабельність;
  • прагнення до навчання та саморозвитку;
  • акуратність;
  • стресостійкість.

Як бачите, жодних особливо «жіночих» вимог (у стереотипному розумінні) немає. Якщо ж звернутися до онлайн-сервісу OLX Робота, вибір спеціальності буде дійсно величезний.

Найбільш популярні професії серед дівчат

Серед найбільш затребуваних спеціальностей серед дівчат варто зазначити:

  1. Дизайнер – така робота передбачає можливість працевлаштування на видаленні та широку сферу діяльності. Це можуть бути як вебдизайнери, так і люди, що займаються оформленням інтер'єрів або прибудинкової території.
  2. Педагог – сюди ж варто віднести можливість додаткового заробітку як репетитор.
  3. Фахівець з догляду – вміння співпереживати є однією із головних рис жіночого характеру.
  4. Програміст – з кожним роком дівчата все більше опановують нішу IT-спеціальностей.
  5. Копірайтер – посидючість і самодисципліна дозволяють жінкам досягти чималих успіхів на даному терені.
  6. Бренд-менеджер – одна з найпопулярніших вакансій в останні роки. Вона передбачає серйозні перспективи щодо кар'єрного зростання, аж до створення власного бренду.
  7. Стиліст – творча професія, яку можна освоїти у будь-якому віці.

Також хорошу динаміку показує вакансія фітнес-тренера. Вона трохи просіла минулого року через ковідні обмеження, проте з відкриттям спортзалів дівчата-тренери стали знову затребуваними.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також