Торгові стійки і дисплеї від MARKQUEN

16
0

На що звертають увагу відвідувачі магазинів, супермаркетів, торгових площ при відвідуванні комерційного об'єкта? Безумовно, на торгові стійки, ваблять своїм зовнішнім виглядом придбати певний товар. Здорова конкуренція мотивує шукати нові шляхи просування.

Сьогодні торгове обладнання стало невід'ємною частина комерційної діяльності. Без нього провести гарну презентацію товару, зробити яскраву рекламу практично неможливо. Торгові стійки, POS-дисплеї допомагають зробити викладку товару у вільній зоні торгового залу, вони служать рекламою з демонстрацією продукції, виконуючи, таким чином, подвійну функцію. Міцні та надійні, вони здатні витримувати пристойну вагу, бути мобільними, яскравими і привабливими.

Виготовлення торгових стійок від MARKQUEN проводиться під замовлення, з урахуванням побажань клієнта: розміри, колірна гама, конструкційні особливості та дизайн.

Проектування і виробництво

Завдяки автоматизованому виробництву представляється можливим в обумовлені терміни реалізувати проект будь-якої складності, гарантуючи високі показники якості. Фахівці розробляють дизайн стійки, орієнтуючись на бренд і продукцію, яка буде презентуватися.

Так, відносно проста конструкція буде виготовлена при невеликих витратах матеріалів, відповідно, і вартість її буде прийнятною. Конструкції складніше з технічної і естетичної точки зору коштують дорожче, зате є відмінним вкладенням в бізнес.

У виробництві використовуються якісні та міцні матеріали: метал, пластик або фанера. Можлива комбінація різної кількості полиць, установка додаткового рекламного обладнання - все за бажанням замовника.

Переваги використання стійок торгових

Комплексний підхід до роботи, прояв креативу, впровадження технічно складних рішень дозволяє втілити в життя будь-яке замовлення. Хороша стійка - це правильна реклама, а разом з тим і запорука збільшення продажів. З її допомогою можна привернути увагу потенційного покупця до товару, провести презентації продукції, не займаючи багато місця в торговому залі, компактно розмістити продукцію, не перевантажуючи увагу відвідувачів, але вміло роблячи акцент на ній. Варто відзначити, що вантажопідйомність однієї полиці становить до 50 кг, що дозволяє розмістити велику кількість товару, не турбуючись про збереження цілісності конструкції стійки.

Торгові стійки, виконані фахівцями MARKQUEN відрізняються численними перевагами:

  • привабливий вигляд за рахунок сучасного оздоблення,
  • стійкість і довговічність,
  • оснащення вбудованими або додатковими банерами і полками,
  • модульність конструкції,
  • надійність і функціональність.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також