Тотал більше 2,5 у спортивних ставках

21
0

Деякі позначення у лінії букмекерських компаній бувають не завжди зрозумілими для гравців – навіть із наявним практичним досвідом. Новачки і зовсім витрачають багато часу на те, щоб розібратися, що означає одна абревіатура, інша, третя та ін.

Сервіс https://bbet.pro/ намагається зробити все необхідне, щоб гемблери могли швидко розібратися у всіх складностях позначень букмекерських термінів. У цьому матеріалі ми розповімо у тому, що таке тотал більше 2,5. Поговоримо про ставки на цю подію у різних видах спорту та про інші корисні речі, пов'язані з ТБ (2,5).

Футбольний ТВ (2,5)

Найчастіше ставки на гру у футболі на тотал понад 2,5 зустрічаються в рамках усього матчу. Результативність цього виду спорту не дуже висока - ставки футболу на тотали перед стартом гри зазвичай завжди містять подію ТБ (2,5). І цікаво те, що середня результативність футбольного матчу складає 2-3 голи - тобто, букмекер не дарма виставляє середнім значенням тотала саме варіант 2,5.

Як ви могли здогадатися, ТБ (2,5) у футболі – це подія, для проходу ставки на яку необхідно, щоб загальна результативність матчу була 3 голи або більше. Наприклад, 2:1, 4:0, 3:3 – у всіх цих випадках ставка спорт на ТБ (2,5) буде розрахована на виграш. Варіанти 2:0, 0:2, 1:1, 0:0, 1:0 або 0:1 – це програшні рахунки для ставки, що розглядається.

У футболі ТБ (2,5) можна поставити не лише на весь матч – часто можна побачити такі варіанти ставок і в рамках окремого тайму. Крім загальної результативності, ТБ (2,5) може зустрічатися і в розписі ставок на статистику - наприклад, тотал ударів у площину, жовтих карток, видалень, пенальті, штанг і перекладин тощо. Інакше кажучи, маркет ТБ (2,5) характеризується необхідністю вчинити конкретні дії для набору 3+ очок у рамках заявленої категорії результативності (голи, картки, удари та ін.)

Тотал більше 2,5 у хокеї

Хокейні ігри характеризуються більшою результативністю порівняно з футболом. Тому значення 2,5 для цього виду спорту не є усередненим. Тим не менш, тотал (2,5) більше теж є досить популярним варіантом для укладання парі. Наприклад, такий варіант ставки часто використовується в розписі на конкретні періоди, більше того – для маркету ТБ (2,5) у хокейному поєдинку розроблено навіть спеціальну стратегію беттингу, про яку ми поговоримо трохи згодом.

Ставки на гру в хокеї на тотал більше (2,5) за аналогією з футбольним розписом доступні не лише на гольові дії. Укласти парі також можна на кидки в площину, видалення, голи в більшості, буліти та інші показники. При цьому абсолютно не має значення і режим гри, в якому буде оформлено ставку на спорт – прематч або лайв.

ТБ (2,5) у баскетболі

Баскетбол – найрезультативніший вид спорту у світі. Таке значення тотала, яке розглядається в поточному матеріалі, здавалося б, зовсім не підходить для гри, в якій за матч можна набрати по 160-170 очок за 40 хвилин та 230-250 за 48 хвилин. Тим не менш, баскетбольний розпис ставок теж наповнюється варіантами ставок на тотал більше 2,5, тому спортивні прогнози на такий маркет можливі до оформлення.

Очевидно, що ТБ (2,5) у баскетболі є актуальним варіантом для статистики. Більше того – найчастіше ставити на цю подію можна у рамках індивідуального розпису гравців. Приклад: ставки онлайн на підбирання, асисти, блокшоти, перехоплення та ін. Можна знайти в лайв-режимі тотал більше 2,5 та на командні показники – зазвичай можна побачити маркет у розписі на тотал триочкових кидків. Проте кількість варіантів з ТБ (2,5) у баскетболі дуже невисока.

Чи є ставки на ТБ (2,5) в інших видах спорту

Очевидно, що багато видів спорту не мають такої ж результативності, як баскетбол. Відповідно, в більшості ігрових дисциплін можна побачити варіанти онлайн ставки на тотал більше 2,5. Наприклад, є можливість поставити на теніс – на кількість партій, ейсів, подвійних помилок та ін. Також є можливість укласти парі на бейсбол – індивідуальний тотал інінгів, кількість хоумранів, пробіжок тощо.

У волейболі найменша кількість парі на ТБ (2,5) із відносно топових видів спорту у світі – більшою мірою це стосується кількості партій, а також індивідуальної кількості виграних сетів. В американському футболі важче знайти подібний маркет, але на тотал більше 2,5, принаймні можна поставити в розділі з індивідуальною кількістю виграних чвертей.

Існуючі стратегії ставок на ТБ (2,5)

Очевидно, що найбільший інтерес до цього маркету у гравців виникає у випадку, коли йдеться про стратегію ставки спорт на ТБ (2,5). Багатьох давно хвилює питання – чи існують спеціальні ігрові моделі, що дозволяють ставити на цю подію та виграти реальні гроші. Насправді такі тактики є, і ми вважаємо своїм обов'язком розповісти про них трохи докладніше:

  • Наздогін. Можна укладати парі на ТВ (2,5) у матчах за участю конкретної команди. Тобто, кожну гру брати цей маркет для парі і в разі програшу збільшувати ставку так, щоб при проході вона окупала попередній мінус і виводила вас в плюс. Наприклад, робимо ставки на матч "Ювентуса". Почніть з найменшої суми – бажано, щоб вона дорівнювала 0,5-1% від вашого банку. Якщо у вас банк 10 000 рублів - 100 рублів буде достатньо для першої парі. При програші на наступний матч поставте вже 250 рублів (якщо коефіцієнт буде нижчим за двійку). У такому ключі грайте до переможного;
  • ТБ (2,5) у другому періоді у хокеї. Теж дуже цікава тактика, яка непогано працює у матчах за участю результативних команд. Тут важливий один момент – у матчі мають брати участь команди з високою індивідуальною та загальною результативністю, і перший період має завершитись з рахунком 0:0. У такій ситуації можна на ризик брати ТБ (2,5) у другому періоді. Коефіцієнт буде високим – сильно вищий за 2,00, тому можна ризикувати невеликими сумами – по 0,5-1% від банку. Прохідність за такою стратегією у чемпіонатах НХЛ, КХЛ, фінської та шведської ліг – в районі 50%, і, враховуючи високий коефіцієнт події, прибуток буде цілком непоганим.

Плюси та мінуси онлайн ставки на ТВ (2,5)

Будь-яка ставка на спорт – це ризик. Якщо ми говоримо про спортивні ставки на ТБ (2,5), то й тут закладаємо той момент, що можемо не просто програти у моменті, а й злити всі гроші. Беттінг славиться таким негативним моментом, тому не варто забувати про важливість аналізу кожного парі. Зазначимо, що ТБ (2,5) у всіх видах спорту, окрім футболу, непросто спіймати у лайві – теж не найприємніший момент.

Щодо переваг, то на аналізований варіант парі ви можете легко ставити в прематчі і спокійно ловити високі коефіцієнти у футбольних протистояннях. Ставки на спорт онлайн за тоталом більше 2,5 приймаються абсолютно у всіх букмекерських компаніях, тому знайти цю подію вам не складе труднощів незалежно від обраної для гри компанії. Також зазначимо, що для гри за цим маркетом існують різні цікаві стратегії, які при правильному використанні можуть дати вам не тільки підвищений градус гри, але й можливість непогано заробити. Майте на увазі, що самі по собі ставки на гру варто розглядати насамперед як звичайну цікаву розвагу. Не ставте собі за мету зробити беттинг основним джерелом доходу - краще поставтеся до нього як до одного з найцікавіших і найяскравіших способів провести весело час.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також