ТОВ «АВЕ» урочисто відкрило в Ужгороді перший сервісний центр (ФОТО)

41
0

У четвер, 29 серпня, в Ужгороді відбулося відкриття сервісного центру ТОВ «АВЕ Ужгород» (за адресою: вул. Толстого, 33, приміщення колишніх залізничних кас).

На урочистості прибули представники підприємства «АВE» з різних країн Європи, адже сервісний центр відкривається в Ужгороді вперше. Подібні центри вже працюють на Закарпатті у  Мукачеві, Хусті та Виноградові.

Підприємство вже 7 років присутнє на ринку України. Воно починало свою діяльність саме з Закарпаття у місті Виноградові. За цей час сфера обслуговування АВЕ розширилася та Мукачево, Хуст та Ужгород. Однак їх діяльність поширена і в Івано-Франківській та Львівській областях, де охоплює близько 750 тисяч абонентів.

У листопаді 2012 року компанія АВЕ виграла тендер і з початку 2013 р. обслуговує все місто Ужгород, будучи єдиним утилізатором твердих побутових відходів. Новий офіс пропонує жителям всі види послуг від консультації до укладення договорів. Можна буде тут також  оплатити послуги, отримати інформацію по рахунку чи  безкоштовно отримати розрахункову книжку.

Детальніше про особливості роботи підприємства, утилізацію сміття, проблеми, які виникають у роботі та перспективи розказали представники європейського керівництва компанії АВЕ.

Гельмут Бургер, керівник «АВЕ груп» керує 5 тисячами співробітників у 8 країнах Європи. «Гадаю, що комунальні інфраструктури -  один з найбільших викликів для громад міст і одна з найбільших проблем -  утилізація твердих побутових відходів. Від нормального функціонування залежить якість жтття людей. Загалом для цілої України це нагальний виклик для всіх громад. Присутність у обласному центрі - вагомий крок вперед для компанії», - зазначив пан Бургер.

Єнс Вітенберг, керівник «АВЕ Умвельт Україна», а також підприємств в Румунії та Угорщині, зазначив, що праця з ужгородським ринком від самого початку була приємною, адже «ми зустрічалися лише з найбільшою підтримкою населення і влади. І хоча в Європі вважають, що в Україні вести справи важко, коли нас запитують про наш досвід іноземні інвестори, ми завжди заохочуємо їх приходити в Україну», - сказав пан Вітенберг.

Іван Балога, голова обласної ради, подякував за співпрацю, сказавши, що ця компанія прозора, із зрозумілими правилами гри. «Якщо ужгородців все влаштовує, то наша робота зроблена правильно», - зазначив він, висловивши також сподівання, що найближчим часом компанія зможе охопити й інші райони Закарпаття, особливо Тячівський, Іршавський та Рахівський.

Марія Оленич, директор ТОВ «АВЕ Ужгород» та «АВЕ Мукачево», розповіла, що АВЕ обслуговує всіх мешканців міста: і тих які заключили, і тих, які ні. Це 26,5 тис договорів за 8 місяців роботи (охоплює 70% клієнтів ). В АВЕ надіються, що новий центр посприяє підключенню нових абонентів. До того ж, відходи в місто завозять всі мешканці районів, створюючи таким чином подвійне навантаження на компанію, тому найближчим часом планується охопити весь Ужгородський район.

На офіційній церемонії відкриття виступили юнати Мукачівського еколого-наторалістичного центру, які ініціюють незвичні екологічні акції. Вони підготували цілу програму з піснями та танцями. Вихованці ужгородського «Падіюну» розмалювали землю крейдою, також на екологічну тематику. Після офіційних промов пан Гельмут Бургер та заступник мера Ужгорода Беляков урочисто перерізали червону стрічку, після чого всі дружньо продовжили  святкування в новому офісі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також