Товариство угорців Закарпаття КМКС засудило аморальність Іштвана Гайдоша

3
8

Товариство угорської культури Закарпатття (КМКС) засудило будь-які акти насильства, що нині відбуваються в Україні і налаштоване надалі захищати демократичні свободи та європейські цінності.

Лідери організації висловили жаль через той факт, що в Україні досі не відбувається політичного діалогу, а протистояння призвело вже до десятка смертей. КМКС засуджує будь-які заклики до насильства, а також вважає, що найкращий вихід з політичної кризи - це переговори.   

У організації угорців засудили також позицію Іштвана Гайдоша, який продовжив виступати на київському Антимайдані на підтримку Віктора Януковича, і який виступає нібито від імені всіх угорців Закарпаття. В КМКС вважають, що такі заяви з боку одізного політика є аморальними і абсолютно не відповідають дійсності.

Мукачево.net

Коментарі

ПО
Попередньому оратору

Іванку, а тебе жаба давить шо у нього грошей більше за тебе, а чому лише за нього ??? чому про інших нічого чи вуйко балога законно все заробив????

В
Ваня

він за свое життя дуже багато міліонів накрав і його син великими грошима розважаеться

P
p.s.

А чим уголовник не людина??

ПО
Попередньому оратору

Прийдуть до Вас додому майдануті бандерлоги порозбивають вікна, знімуть коцку з землі обізвуть мадяром і скажуть це тепер наше, а от тоді задумаєтесь коли було погано, невже останні2 років всі жили красиво якісно а тепер за двамісяці стало неможливо...

ПО
Попередньому оратору

Домовлятися можна з людми, політиками, але не з уголовниками! З бандою домвлятися немає про що. Банду потрібно розігнати. На даний час ПР - кримінальне організоване угруповування. Майдан два місяці мерз, стояв, співав гімни та чекав....Далі чекати вже нікого не будуть!!! Хто пішов проти народу - того будуть відстрілювати. Чи ти пропонуєш, за побиття студентів (а з цього все почалося) Беркутятам талони на посилене харчування видати ?

ДМ
До майданутого

А на чиїй совісті смерті??? хто вогнепальну зброю перший дістав, вам війна потрібна ідіть між собою гризіться?? самі себе покоцали тай плачуть, чому тіла переносились чому медекспертам їх не передали,

М
Майданівець

Ми до Вас давно вже зверталися у зверненях у гаслах а Ви мовчали, а Ви не вірили! Ось Вам кров людей ось Вам справжнє обличчя Гайдоша що підтримує Диктатора Януковича!

А
Арго

м-да

Читайте також