Товщину льоду на Ужі почали перевіряти ужгородські школярі (ФОТО)

5
11

Кілька дітлахів, які навпростець переходили річку навпроти ужгородської ЗОШ №5 помітило сьогодні Мукачево. net.

Діти не тільки без жодного остраху крокували кригою, а й жодної уваги не звернули й на наші попередження. На запитання, чи не боїться провалитися крізь лід, один з хлопчаків відповів: «Ні, там переді мною проходив дорослий дядько, він ж не провалився».

Хоч за інформацією МНС, товщина криги на Ужі вже сягає 20 см, хто нестиме відповідальність за дітей у разі нещасних випадків?

В Управлінні освіти Ужгородської міської ради Мукачево. net  повідомили, що робота із запобігання нещасних випадків на воді під час зимового періоду знаходиться в активній фазі. Ще у листопаді  був прийнятий відповідний наказ, метою якого є попередження нещасних випадків серед дітей в зимовий період 2011-2012 років. Планом заходів передбачено проведення з учнями виховних бесід та інструктажів.

Схоже рішення від 02.11.11 прийнято і виконавчим комітетом Ужгородської міськради.  Однак діти на лід виходять, і не поодинці, а цілими компаніями. Аби уникнути неприємних ситуацій, Мукачево.net у першу чергу звертається до батьків: поясніть дітям, чому на річковий лід виходити небезпечно, продемонструйте їм відео з рятувальних ситуацій, яке легко знайти в Інтернеті, розкажіть про можливі наслідки таких «купань». 

Зауважимо, що сьогодні на Ужі, поблизу пішохідного мосту, рятували диких качок.

До слова, вперше за останні роки вкрилася кригою і Латориця, зокрема в межах Мукачева. Втім, вочевидь, через те, що не вся річка замерзла - нею поки ніхто не ризикує ходити.

Коментарі

СМ
Сексі мачо

Аліна вміє плавати!вона просто вирішила загартуватисььь

А
Алінка

надсилай..........

Є
Євген

Я можу надіслати відео та фото матеріали адміністрації сайту.

Є
Євген

Я можу надіслати відео та фото матеріали адміністрації сайту.

А
Аліна

ох ти мій розумний....Женя, а за подачу ложних доказів тебе можуть посадити.....ніхто під лід не провалювався....не надо мені такий "піар" робити.........

Є
Євген

Аліна не треба себе прикривати під ніком"Сашка":)

С
Сашка

уйоби....це не правда

Р
Руслан

А нє ,просто було весело та лізла ,сміху було море, ,голоане впала і лежить !!

Є
Євген

16,Нормально.Не дуже замерзла,але впала по-пояс. Постає питання навіщо полізла на кригу напевно через брак розуму?

В
в.с.

Бідна. як вона? Дуже замерзла? скільки їй років?

Є
Євген

В мене є також,"дуже розумна"подруга Аліна,яка сьогодні впала у Латорицю.

Читайте також