Трагедія на дачі (оновлено)

8
0

На Закарпатті через жінку чоловік сокирою убив товариша

Працівники карного розшуку УМВСУ в Закарпатській області розкрили кримінальну справу, яка сталася місяць тому в пригороді Ужгорода, про що уже повідомляло "Закарпаття online". Чоловік ударами сокири довів своєму приятелеві право на жінку, а відтак чекав два тижні, поки той помре від ран.

Як повідомили в ЦЗГ УМВС України в Закарпатській області, одного вечора підозрюваний зі своєю співмешканкою та 32-річним товаришем "розслаблятися" за пляшкою та нехитрою закускою в одному з дачних будиночків, господар якого виїхав за кордон. Раптом між приятелями виникла сварка за жінку. Коли словесні аргументи були вичерпані, молодший товариш у пориві гніву кинувся до сараю, схопив сокиру і кілька разів вдарив свого опонента.

Від потужних ударів потерпілий розпластався з пошкодженою головою. Перенісши пораненого у будинок, чоловік з жінкою продовжили «відпочивати», незважаючи на важку травму потерпілого.

Майже два тижні мучився поранений. Не маючи ні їжі, ні медичної допомоги, бідолаха відійшов у небуття. Дочекавшись його смерті, зловмисник вирив на городі яму, де й закопав тіло.

Для розкриття тяжкого злочину було створено пошукову групу з числа досвідчених оперативників. Зібрана і опрацьована інформація дозволила у стислий час вийти на слід безпосередніх винуватців трагедії — жителя Ужгородського району та його співмешканки, котра проживала на Мукачівщині і мала вельми сумнівну репутацію. Із необхідними доказами стражі порядку затримали підозрюваного на цій же дачі.

Як з`ясувалося, крім цього злочину за підозрюваним тягнуться ще й крадіжки з дачних будинків. Порушено кримінальну справу, розпочато слідство, котре повинно встановити всі обставини та деталі цього дикого випадку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також