Трагедія в Чехії: Група дітей впала з високої оглядової вежі. Є важко травмовані (ФОТО)

30
1

Восьмеро дітей впали з оглядової вежі поблизу чеського міста Дечина ввечері у четвер 3 серпня.

Відомо, що разом з дітьми впала платформа оглядової вежі на висоті приблизно три метри. За словами обласного речника ДСНС, це були діти віком від восьми до тринадцяти років.

Четверо з них отримали важкі травми, ще четверо – середньої тяжкості. Вони перевищили максимально допустиме навантаження на конструкцію і підлога башти не витримала. На місце прибули рятувальні гелікоптери з Праги та Ліберця, а також п'ять підрозділів рятувальників.


Всього на оглядовій вежі перебувало 15 дітей. Це дерев'яна конструкція, на майданчик можна піднятися по драбині. Діти перебували на відпочинку у літньому таборі. Супроводжувала їх лише одна старша дівчина, яка була їхньою вожатою. Група прийшла на вежу, щоб з висоти спостерігати за супермісяцем.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень з необережності поліція вже розпочала розслідування. Голова асоціації Triangl Markvartice Радомір Тулко повідомив, що у зв'язку із трагедією оглядову вежу приберуть.

Нагадаємо, днями на Закарпатті обвалився міст з трьома туристками. Внаслідок падіння загинула 54-річна жінка.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

НН
Невихованість невігласів

А наших столичних туристок там не залізло? Тоді б було цілком зрозуміло. Та й так зрозуміло - бісилися ленгарі! Вежу розберуть із-за дурнів - це вже шкода

Читайте також