Трагедія в Карпатах: вантажівка з туристами зірвалась в річку (ФОТО, ВІДЕО)

18
6

Автомобіль "ГАЗ-66", який перевозив туристів, зірвався з висоти 40 м. у гірську річку. В результаті аварії загинуло троє людей.

Смертельна ДТП сталася у селі Красник Верховинського району на Івано-Франківської області.

Як повідомили в прес-службі ДСНС в Івано-Франківщини, автомобіль зірвався в річку Чорний Черемош з висоти близько 40 м. В результаті трагедії загинуло 3 людей — чоловік, який був керівником групи, і двоє жінок.

У поліції додають, що у вантажівці "ГАЗ-66" перебувало 24 людини — 23 туристи з Білорусі та 1 водій) з невідомих причин опинився в річці.

Рятувальники за допомогою лебідки від вантажного автомобіля підняли з води пошкоджений автомобіль "ГАЗ-66" на колеса.

Всіх потерпілих було доставлено до Верховинської центральної районної лікарні. Причину ДТП з'ясовують правоохоронці.


Коментарі

М
Місний

А наші не жруть, пару років тому уже падав ГАЗ66 у Березниках з збирачами яфин, однакові скотини шо до Карпат, шо за ними, за бабло не боятся ни якої відповідальності ні перед людьми ні перед Богом.

М
Майдаун

Франківшька бандершня нажерлася та за руль баран сів.Знає лем коням дяплови тянути,а за руль авто сіло. Угробило невинних люди. Так,як гроблять українцю.Лізе “керувати”,а неваловшноє нинашто лем гнуй умітувати!

И
Изянин

Дивися що полячня заперевальная витворяє. Білорусів шкода - по нашому говорять.

КВ
Куля в Лоба

Так водiло п'яний був, ви про шо нижнi? То бухий нарульовав.

Г
гийпкочівєзетив

мож лем согласитися ... і спишуть усьо на шофера

П
Правдоруб

Нічого дивного в цій НП, так, як у сфері туризму та надання послуг туристам - ПОВНИЙ БАРДАК. Будують в горах хати без відповідних дозвільних документів, рекламують самі себе через інтернет а потім на старих цурбаках, які не проходять ВІДПОВІДНИЙ технічний огляд возять туристів по крутим схилам Карпат, за кермом як завжди місцеві аборигени, які НЕ МАЮТЬ ВІДПОВІДНОЇ ПІДГОТОВКИ ТА ПРАКТИКИ водіння автотранспорту. грубо порушуються ПДР - СУВОРА ЗАБОРОНЕНА ПЕРЕВОЗИТИ ЛЮДЕЙ в вантажних автомобілях!!! Як завжди причина цих ТРАГЕДІЙ - ВІДСУТНІСТЬ належного контролю з боку державної контролюючої структури - Державної служби України з безпеки на транспорті.

Читайте також