Трагедія в Ужгороді: сім'я звинувачує у смерті немовляти лікарів

20
3

За інформацією прокурора м. Ужгорода Івана Штефанюка, 13 січня до прокуратури міста звернувся місцевий мешканець із заявою про те, що його дочка-породілля народжувала в Ужгородському перинатальному центрі і новонароджене дитя померло. Сім”я породіллі звинувачує у смерті дитини лікарів.

На підставі цієї заяви, працівники прокуратури міста Ужгород негайно виїхали в Ужгородський перинатальний центр і вилучили усі  документи, що стосуються даного випадку.

Сьогодні , для дачі пояснень до прокуратури м. Ужгорода викликані усі причетні до цієї ситуації працівники Ужгородського пологового будинку.

Прокурором міста Ужгорода за результатами проведеної дослідчої перевірки буде прийнято рішення в порядку ст.. 97 КПК України.

Коментарі

Ю
Юлка

та не, трохи не так! Я в наш роддом скоро буду чемодани пакувати :) і інформацію позбирала допутя. Жодний адекватний лікар $ до родів не бере. А скільки давати після, ви домовляйтєеся або даєте на свій розсуд. крім того палати у всіх окремі і т.д. і т.п. кортше- всі ми люди- мене там не було, не мені судити.

І
Іванна

Так,то є вина лікарів, бо такого недбальства до пацієнтів, як в нашому роддомі нема ніде в світі. Тебе "бачать" лиш доти доки не взяли гроші, а далі роби шо хочеш, бо більше ніхто до тебе не підійде. В кращому випадку просидиш ті 3-4 дні в палаті, тай підеш додому з "незабутніми" враженнями від ""дуже компетентного та доброзичливого персоналу"", а недай Господи такий випадок, до відповідальності нікого не притягнуть. Бо винного не буде .....

О
Оля

В цьому не має сумнівів: звичайно це вина лікарів.

Читайте також