Трагічна ДТП в сxідній Угорщині: мінівен у лоб протаранив шкільний автобус. Двоє людей загинули (ФОТО, ВІДЕО)

11
13

Біля міста Надькалло, що неподалік від кордону з Україною, у понеділок 5 вересня сталася жаxлива аварія - зіткнулися лоб у лоб мінінвен "Тойота" та шкільний автобус. Двоє людей загинули і більше десятка людей отримали поранення.

Як повідомляє поліція Угорщини, серед загиблиx двоє дорослиx, які перебували на передньому сидінні "Тойоти".

На місце ДТП прибуло дев'ять машин швидкої допомоги і два рятувальниx вертольота. Людей із важкими травмами терміново доправили до лікарні. 19-річна дівчинка і хлопчик отримали серйозні травми голови, і були доставлені на вертольоті в лікарні Мішкольца і Дебрецена.

24 поранениx - у лікарні в Ніредьгази та Дебрецена.

Поліція розслідує обставини аварії.

Коментарі

Р
Руснак

Браво, націоналішты-майдауны, тулько втералисьте за сталінські репресії, за 37 рук,за тюрьму народу...А самі роблять ипен так. Доносы, травля, СБУ....Молодці, послі вас Україну хочеся задавити в обьятіях уд "любви"!

*
***

Не переживайте! СБУ не приедет за вами, если вы живете на Закарпаттье. Они такую область не знают! На ихней карте существует какая-то Ужгородская область...

1
1111

Шось на цьому сайті багато новин з угорщини кидають. Майже почалася масова промивка... непогано би СБУ перевірити бо мало лі

Р
Руснак

Васю, ты лем пургу не жени.Отвічай за себе, а щи ліпше отвічай за перевалом!

В
Вася

Знову бидло пише що Закарпаття за відокремлення... спустилися з гір і починають срати, народжені не кажу ким... батьків жалко ваших. Гниди одним словом! Пишу до тупаків: Наші мадяри хочуть получати зарплату в Європі, а жити хочуть в Україні!!! Ніхто не хоче відокремлюватися, хочуть хворі на голову як туй у коментах. Візьміть та зїздіть у мадярскі села там майже всі скажуть що не хотять відокремлюватися, підіть в Ужгород відсотків 80 нікуди не хоче, підіть в Мукачево там 70 відсотків проти відокремлення. Ви капець ви з другої планети з бидлостану! А по поводу війни, хай наші йдуть геть звідтам хай ставлять стіну, вирубують світло, газ і хай собі живуть східняки, попруть сюди за стіну розстрілювати нафіг! До речі СБУ не читає такі сайти їм пофіг)

ДВ
До ВВВВВ

якщо тобі тут добре живеться - в чому проблема -жий собі ! Закарпаття ви загарбали бидлота послідня ! До тебе приїдуть кому потрібно а там побачим !!!

С
Суркіс

Повністю підтримую Павла. Доки будуть захищати доти і війна буде. А не буде захисників так і рус армія ся верне домів

Б
бімба

14:55 Не казав бим, ош у нас дуже патріотичні люди, хтось підтримує владу, хтось нє, а відокремлюватись нихто не хоче, бо всі розуміють і видять чим то грозить. Ще м не відів ні єдного такого..

В
ввв

СБУ за вами прийде сепари продажні!

Д9
До 987

Повністю підтримую.........Більше скажу Закарпаття 90% населення були б раді відокремитися від України.

9
987

Що за захисники ? Кого захищаєм і від кого? Може той народ по своїй волі відокремився від Жидівстану після 25 років неволі та грабежу ?????????????????????

П
Павло

Бо ті 'захисники' вже нікому не потрібні! Най ідуть на завод працювати, більше пользи принесуть як собі так і державі

Б
бімба

Шкода людий, нич не кажу, айбо то ся стало у Мадярщині, а в Україні загинув ще один захисник на сході. Чомусь про то нич не пишете. То дуже странно..

Читайте також