Трактори FERRARI: чому це відмінний вибір

17
0

Сільське господарство є надважливою складовою економіки будь-якої країни. Фермери, які займаються такою справою, або ж планують її розпочати, добре розуміють, що в такому ділі провідне місце посідають технічні засоби, зокрема це стосується тракторів. З їх допомогою вдається ефективно та швидко обробляти угіддя, проводити посівну кампанію, а затим збір урожаю та його доставку до місць зберігання.

Серед великого різноманіття сільськогосподарської техніки особливе місце займають ТЗ від італійських виробників. До прикладу, якщо ви володієте малим господарством, ідеальним вибором стане трактор ferrari – транспортні засоби даної марки є одними з провідних у своєму сегменті, маю відмінні технічні та експлуатаційні показники.

Переваги тракторної техніки Ferrari

Як правило, назва “Ferrari” асоціюється у нас здебільшого з преміальними суперкарами, однак у світі тракторів є свій Феррарі, який так само, як і іменитий “теска”, випускає топову техніку, призначену для сільськогосподарських робіт.

Серед ключових плюсів тракторів італійського виробника варто виокремити наступні:

  • Широкий модельний ряд. Тобто кожен фермер має змогу обрати підхожий для своєї справи варіант, який максимально точно відповідатиме запитам та потребам господарника;
  • Максимальна потужність. Тракторна техніка Феррарі комплектується найкращими двигунами від виробників зі світовим іменем! Зокрема, це Lamborghini, Kubota, VM. Особливостями таких моторів є висока продуктивність, оптимальне споживання пального, відмінні експлуатаційні характеристики та особлива надійність. Крім того, вони оснащені спеціальною системою рециркуляції вихлопів, яка зменшує викиди газів у довкілля;
  • Хороше маневрування. Міні-трактори дуже прості в керуванні, добре маневрують та мають високу прохідність;
  • Упевнена стійкість. Завдяки низькому центру ваги трактори Ferrariє гарантовано стійкими навіть на схилах. Крім того, ТЗ вирізняються наявністю інноваційної плаваючої системи, яка дозволяє оптимізувати навантаження на землю всього навісного устаткування;
  • Комфорт для водія. Конструкція тракторної техніки розроблена таким чином, щоб під час керування ТЗ водій не відчував дискомфорт чи інші незручності, відтак міг виконувати роботи на полі упродовж тривалого часу.

Особливої уваги заслуговує і система Self Cleaning System, яка захищає радіатор і систему охолодження від засмічення, що є дуже актуальним в польових умовах.

Інвестиція в якісну тракторну техніку для сільгоспробіт є запорукою успішної та ефективної діяльності господарства. Тому в жодному випадку не варто економити на таких покупках і обирати трактори (як і інші технічні засоби) тільки від відомих марок. Навіть якщо мова йде про купівлю вживаної техніки, в будь-якому випадку ви отримаєте надійний ТЗ, який при належному обслуговуванні прослужить вам упродовж довгих років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також