Трамвай розплющив авто: водій Таврії загинув на місці (ФОТО)

10
0

Трамвай, який зійшов з рейок і перекинувся в Суворовському районі Одеси, перебував у процесі ремонту і їхав без пасажирів.

Про це «Репортеру» повідомила директор комунального підприємства «Одесміськелектротранс» Світлана Кобилянська. 

За її словами, вагон переїжджав з одного ремонтного боксу в іншій. Коли він проїжджав стрілку на вулиці Балківській, в ньому розрядився акумулятор і відмовила гальмівна система. У результаті трамвай зійшов з рейок і заднім ходом виїхав на проїжджу частину, де перекинувся на автомобіль «Таврія».

Водій автомобіля помер на місці події. В результаті події постраждала також жінка-пішохід, яка, побачивши трамвай, що мчить на дорогу, злякалася, впала і зламала руку.

У момент відмови гальмівної системи в кабіні вагона знаходилася жінка-водій. «Вона встигла вистрибнути з трамвая на ходу. Вона зробила все, що могла, і вини її в події немає », - заявила Світлана Кобилянська.

Чиновник пообіцяла, що «Одесміськелектротранс» надасть матеріальну допомогу родині загиблого водія і постраждалої жінки-пішохода. В даний час трамвай за допомогою двох підйомних кранів поставили на рейки. Незабаром його відбуксирують до бокс для подальшого ремонта.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також