Транспортний колапс: основні дороги Закарпаття вкриті снігом, водії ледь їдуть (ФОТО)

16
5

Сьогодні, 14 січня на Закарпатті випало дуже багато снігу. Дорожні служби виявились зовсім не готові до такої негоди.

Практично на всіх основних трасах області проїзд дуже ускладнений. У мережі водії жаліються, що на деяких ділянках траси Київ-Чоп дорога взагалі не чищена.

Така сама ситуація з дорогами на Ужгородщині, Мукачівщині та Берегівщині. За попередніми даними на Іршавщині дороги трохи розчищені, а на Берегівщині працюють рятувальники з Дерцена.

— Дорога з Ужгорода до Мукачева - не чищена. Їхав майже годину. На правій смузі у Нижньому Солотвині 25 см снігу. Жодної техніки за цим напрямком не побачив. Жодного спецавто. А потім у автодоросі собі премії виписують за розчищення доріг. Volodymyr Omelyan теж не може за усіма дорожниками стежити. Це при тому, що керівники обласної служби не так давно догани отримували, - написав закарпатський журналіст Віталій Глагола у Фейсбук і додав фото.

Раніше Mukachevo.net писало, з посиланням на ДСНС, що на дорогах області працює 64 одиниць техніки та 64 чоловіка особового складу облавтодору. Проїзд на перевалах Закарпаття ускладнений, але забезпечений.


Коментарі

ДМ
до Мешканець

Це і є боєва готовність. Упав сніг - "Транспортний колапс: основні дороги Закарпаття вкриті снігом, водії ледь їдуть (ФОТО)". Це щи пів біди, лем би потопа не боло, бо автодоровські - то щи не всі цигани в бойовуй готовности. Пак з людьми ся бють і лісники, водники, земляники, комунальники, слуги народа - всі в бойовуй готовности і готові ся з людьми сважати і бити.

П
пітьо

автодор на фестивальови вина. завтра почнуть робити.

Д
Дорога

Мешканець супер!Кіби їм наруд зробив бойову,лем не готовність,а шибеницю!Я не за простих робутнику автодора,я за їх керівну кліку,што краде гроші! Блін,зима,сніг і не Бог знає який,кіби машини розчисні пораз ся пробігли,то і проблеми би не було!Та де там,злодії покрадуть гроші,а робити нізчим! Чорт би забрав сю злодійську державу!

Т
ТЕ

Всі болт забили на дороги.

М
Мешканець

Тать ви писали 2 дня назад што они у бойовій готовності. Тоті цигани автодоровські лим гроші знавуть списувати

Читайте також