Транспортний міст в Ужгороді ремонтуватимуть ще довше

11
0

4 вересня таке рішення прийняли на засіданні міськвиконкому Ужгородської міської ради.Роботи на мості розпочалися ще влітку.

На засіданні продовжили термін дії дозволу на проведення земляних робіт № 72 від 26.06.2013 року по вул. Анкудінова - вул. Підградській на 20 діб, виданий Управлінню капітального будівництва Ужгородського міськвиконкому, в особі начальника Юрко А.А. - заміна ділянки водогону, що проходить через транспортний міст, вул. Анкудінова - вул. Підградська. Відповідальність за відновлення покласти на КП «КШЕП» (Довбак І.М.) та УКП.

Також управління капітального будівництва Ужгородського міськвиконкому отримало дозвіл  протягом 20 діб провести капітальний ремонт санвузлів та системи каналізації загально-освітньої школи №13 вул. Дендеші, 6.

Планові дозволи на проведення земляних робіт отримав ПАТ «Закарпатгаз»,для  заміни ділянки вуличного газопроводу середнього тиску по вул. Кошицькій. 

Погорєлов «насварив» відділ міського господарства за перекриття  цієї вулиці землею. До слова, для відновлення  даної ділянки необхідно 180 тисяч гривень, з них комунальним службам перераховано вже 60.

Реконструкція паркової площі Народна  була погоджена цим же рішенням міськвиконкому. Для неї розроблений певний проект, сама ділянка закріплена за Закарпатською ОДА. Також позаду ОДА у сквері буде створено дитячий майданчик.

Погорєлов заявив, що земляними роботами в місті він незадоволений, бо для них виділяються певні строки. Особливо це стосується великих вулиць. Саме тому за його словами «Закарпатгаз» повинен працювати хоча б в 2 зміни, бо вулиця Кошицька веде до університету та амфітеатру, а отже є стратегічно важливою.

До  слова, минулого року був проведений ремонт вулиці Новака, а зараз на ній є нові розриття, покриття комунальні служби тим не менше відновлювати не поспішають.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також