Траса Київ-Чоп у Нижніх Воротах досі в облозі (ФОТО)

19
5

На пункті пропуску знову утворилась велика черга автомобілів.

Учасники акції станом на 14:00 20 листопада досі перекривають проїзд автомобілів на перевалі Нижні Ворота в Закарпатті. Якщо зранку тут практично не було черг, то зараз вона знову утворилась.

Нагадаємо, протестуючі стояли цілу ніч, до самого ранку. Вночі їх прийшли підтримати місцеві. За попередніми даними, автівки пропускали 5 хвилин кожних дві години.

Трасу Київ - Чоп у районі села Нижні Ворота було заблоковано ще вчора близько обіду. Серед вимог протестувальників – від проблеми тарифів та цін на пальне до вирубки лісу та діяльності нелегальних АЗС на Закарпатті. Протестувальники вимагають зустрічі з керівництвом області.

Коментарі

B
betonus

У нас без наполегливого протесту не рішається жодне важливе питання, але ті люди краще би йшли рано-вранці до будови ОДА і там би перекривали вхід для чиновників і там виражали свій протест.

Х
Холмс

Якщо всі громадяни, які перебувають у транспортних засобах, рух яких на трасі державного/міжнародного значення заблоковано хуліганськими діями групи невстановлених осіб, зателефонують кожний окремо на 102 і зроблять виклик працівників поліції для наведення порядку та усунення перешкод для руху, ситуація дуже швидко вирішиться. Ходіння туди-назад по переходу для пішоходів без реальної, а не імітованої мети перетнути проїзджу частину, повинно розглядатись, як навмисне блокування автомагістралі, відповідно в Кримінальному кодексі передбачена кримінальна відповідальність для таких розумних "пішоходів". На англійській мові "підестріансів". Захист власних прав має кордон рівно до того моменту поки не порушує права інших громадян.

Д
Джон

Протестуючі ви незнаєте де керівництво області уповім вам вони в УЖГОРОДІ ви спутали з Н.Воротами нико до вас неприйде обисьте як верба проросли.......незнаю чого поліція там ходить руки в жеби мають за пів години порядок навести за перекриття стратегічно державної дороги.

Б
Берегсас

SVOLOTA

КД
Кучка дебілів

Павле іди лічися-чого не підете у Київ,таяк зробили всі райони,люди не ведіться,бо завтра цим активістам дадуть пару гр-та вони пропадуть,а ви залишетесь обісрані,де бігає павлов-це лише для того щоб йому почали платити.

Читайте також