Траса Київ—Чоп знову перекрита (ВІДЕО)

10
20

Цю інформацію підтвердили Мukachevo.net у Патрульній поліції Закарпатської області

Наразі рух на трасі Київ-Чоп ускладнений. Зумовлено це тим, що учасники акції протесту здійснюють безперервний рух пішохідним переходом біля посту пропуску у селі Нижні Ворота.

На своїй сторінці у мережі Фейсбук активіст Павло Павлов також виклав відеозвернення у якому повідомив, що шляху назад для активістів не існує і вони будуть стояти до отримання результату.


Нагадаємо, що трасу Київ - Чоп у районі села Нижні Ворота було заблоковано ще позавчора близько обіду.

Сьогодні зранку активісти відновили рух транспорту міжнародною трасою, проте до післяобіднього часу.

Коментарі

С
саша

в 90х роках знайома дівчина казала про розмір податків(акцизів): НЕМАЄ ГРОШЕЙ - НЕМА ЛЮБОВІ !!!

П
Правдоруб

Влада зайвий раз засвідчує свою ІМПОТЕНЦІЮ. У неї в пріоритети тільки - КРАСТИ та чим більше, а на все інше їм наSSRати...

М
Мукачівець

Доста Закарпаття ви кончені придурки,проплачені уроди!!!!!!Ви ускладнюєте життя простим людям які хочуть заробити собі на життя!!!йдіть мітингуйте в Києві біля ВР а не перекривате траси,де заважаєте простим людям перевізникам працівникам які їдуть на роботу......Полізія гнати це бидло з цих акцій,бо якшо далекобійники візьмуться за діло з всієї України та Європи то буде біда!!!!!влада навідіть з цими бидло псевдо мітингувальниками,неробами порядок.......

Й
йойой

Я цілий рік робив, щоб заробити гроші і купити тур в Єгипет. І тепер із за цих баранів павлових я можу не встигнути на літак. Ідіть робіть чорти вонячі або блокуйте виїзди з дворів чинуш! Що ви ся дочинили до простих людей??? Ви своїм блокуванням нічого не добєтеся крім ненависті народу. Я не проти Доста Закарпаття, лиш ДОСТА ВЖЕ херньов страдати.

О
Олексій

Купка імбецилів. Хочете блокувати - заблокуйте ВРУ чи АПУ. Але ви не можете, у вас очко жме. Проплачені шкури можуть лише звичайним людям незручності створювати.

А
авто-укр

Молодцы так держать.

В
Віктор

Порада: ВСТАНОВІТЬ СВІТЛОФОР З ЧАСОМ для руху транспорту -15хв, для пішоходів 2хв. УСІ ПИТАННЯ БУДУТЬ ЗНЯТІ.

В
В

Стадо баранів бігають за пастухом, сміх. Дивно мені що поліція стоїть і нич не роблять з тим Кіби вже дальнобої вломили по черепу тим придуркам

А
Авто

До 21:36. Та ти шо!?Закон згадав. А 5 років назад забув,що творилося в Києві та і по всій Західній Україні!?До 20:19,другий вилупився,колаборант.Тобі добре батрачити на іноземців,сидіти в дерьмі і бути найбіднішим в Європі.А мені і тим хлопцям це не з руки.Бо ми не бидло і не раби! Кожний хто підтримував майдан,а зараз охаює хлопців-це колаборант,мерзота і пустота!

В
ВАся

А чим винуваты законослухняны украинцы ? Є Закон і його нады виконувати. Міняйте Закони , а не глузуйте з украинцев ..... та ще на морозі. Короче , їм Ганьба. Одне слово ....афробахери

В
вася

правильно роблять, бо їх зачипили, а ви сидете ниєте про погане життя, про дорогий газ, про пельмені які самі у рот пригають! ті хто приволок цих 3,14дарів до влади хай просить пробачення, а не до останього захищає свою помилку! кожен має право на щастя, хтось лиже пороху до кісток, хтось хоче машину нормальману, хтось просто дебіл і безпомощний нитик!

ЗН
З ними все ясно

Проплачені тітухани. Добре хоч 1доллар=1гривня не вимагають...і ковбасу по 2.20. По кпз їх хоч на 15 суток!

П
Петя

Правду мають хлопці що відстоюють права українців бо наша влада на нас всіх болт забила. До тих хто незгідний з ними буду бачити як ви заспіваєте коли взимку за газ прийдуть платіжки.

К
Камри40

Бляхери фури пустіть шофери ітак замучені чим вам винні?

А
Авто

До “я”,ПІДТРИМУЮ!Хлопці МОЛОДЦІ! А тим,що нижче шкрябають.То,як це через 5 років майдану протестувальників вже розганяти?Тепер поліція вже добра,вже має виконувати свою функцію!?До речі,в протестувальників нема коктейлів,бруківки,ланцюгів,балаклав....Вони не захопили адмінустанови. Які ви лицеміри і продажники!

Я
я

молодці сміливі .відстоюють права украінців а ви іх гнобите коментаріями.так нас знищать як тараканів.

Б
Бррр

Все желающие, завтра утром в 8.00 с палками, битами, камнями, цепями в Нижние Ворота разгонять дерьмо что там собралось. Горячий чай Гарантировано!

Ю
Юрій

Ганьба за правоохоронні органи.Недоумок павлов робить все, що хоче, відверто глузує над ними,порушуючи закони, створює проблеми тисячам людей і ніякої відповідальності.Вам не соромно поліціянти?І ще-чому не виконуєте свої службові обов"язки ?Виходить ,що один неграмотний дебіл перемагає цілу Закарпатську поліцію.Ганьба!

D
Dmytro

они будут стоять там пока не выхватят по хрепту, задолбали уже эти чучела, они доведут что уже нормальные люди соберутся и поедут и разгонят их, раз у полиции яиц нет

П
Правдоруб

Скоро траса буде чистою. Поліція отримала вказівку РОЗБЛОКУВАТИ рух на трасі, так що хтось буде ночувати не дома а в КПЗ.

Читайте також