Траса Мукачево – Рогатин у Нижній Апші досі перекрита: автомобілі пускають вибірково (ФОТО, ВІДЕО)

6
6

Про це інформує власкор Mukachevo.net з місця подій, де постійно чергують селяни біля запалених шин.

Проїзд перекритий, але в екстрених випадках, до прикладу якщо у авто є хворі, вагітні або діти, тоді пропускають. Всіх інших просять їхати в об’їзд.

Зауважимо, що протести спричинило рішення Хустського районного суду, який дав можливість підозрюваному у вбивстві вийти під заставу розміром 160 тисяч гривень. Протести тривали цілу ніч.


Аналогічні акції протесту в селі пройшли весною цього року, коли підозрюваного в жорстокому вбивстві відпустили під домашній арешт, який той відразу ж порушив.

Усі деталі про жорстоке вбивство, в якому підозрюють 14-річного закарпатця, читайте у нашому окремому матеріалі

Коментарі

К
кунь

Най протести устраювуть в продажних судах і в прокуратурах, а не перекривавуть путі. Чому прості люди мавуть страдати, які їдуть з роботи або на роботу..

Ц
Цап

Доллари правлять людьми

МС
майте совість

Шановні протестуючі, пропустіть будь ласка машину Нова Пошта вже два дні не може проїхати і інкасаторів які везуть пенсії. Чому сотні людей не можуть через вас отримати свої посилки і пенсії? Краще заблокуйте будинок судді! Напишу ще по ромунськи гугл перкладач Dragi protestatari, va rugam sa dor de masina New Post deja doua zile nu pot trece ?i colec?ionari care conduc pensiile. De ce sute de oameni nu va pot primi parcelele ?i pensiile prin tine? Bloca?i mai bine casa judecatorului!

П
Правдоруб

Хай палять шини під городиною тих судів, які відпустили урода. При чім тут народ, який їздить по дорозі???

Б
Борка

Через Румунію або Франковськ ( кіломентів по 200 крюк)

П
Пітю

Куди в об'їзд май близько?

Читайте також