Траса Мукачево - Рогатин в межах Закарпаття – у жахливому стані після зими (ФОТО)

13
16

Лише минулого року цей напрямок трошки привели до ладу, в тому числі у найбільш проблемних районах – Іршавському, Хустському, Виноградівському, Тячівському та Рахівському.

Звичайно, що йдеться про ямковий, а не капітальний ремонт. Але навіть від нього після зими – не залишилося й сліду. Знову яма на ямі, які нагадують кратери на Місяці.

Ці світлини зробив журналіст Mukachevo.net у згаданих 5-х районах, якими простягається траса національного значення. Перевірити стан дороги на власні очі нас «надихнув» Андрій Любка.

Радимо водіям бути обережними, рухаючись в цьому напрямку.

Коментарі

Р
Руснак

13:39- харкльо тротуарна типирь видко ош ты заперевальноє ч.о!

1
13:23

Ни пуслінна , а пуслідня , кацапе-руснаковичу . Ти хуть знаєш што ото марга .

Р
Руснак

До 11:04,закрый воняло своє майдауне безмозглый.Вали за перевал,марго пуслінна.

Д1
до 10:24

Скотина ти , хуть і пудписуєшся Руснак . Убисрависься из свойим газом , розум чисть і совість , внучок команістський . Ко тя туй держить , чимодан у руки , гайда на РОДІНУ .

Р
Руснак

До Центровського, респект.У двох коментах і все в точку.А горянинови і ***** з таким народом,як вы лем дикі танці танцьовати.Проскакалисьте на майданах і розум і чисть і державу! А типирь вам наруд виноватый-"скотиняки"!

*
*****

До горянина: респект за коментар-це дійсно так і є.

Ц
Центровський

Закарпаття це Еуропа!! Не зря сих гуцулiв, тупих i злодiйських, Чехословакiя не хотiла приймати до свого складу у 1919-му, силою заставили. А тепер i подавно не вiзьмуть , нi мадяри, нi словаки. Так шо судьба у русино-гуцулiв бути в составi такоi же злодiйськоi i нiкчемноi страни, як i саме Закарпаття.

Ц
Центровський

Пiсля зими?? Хаха зима ще мiсяць будет, чекайте, вот тоди увидите.

Н
Надоїло

То все добре.... нич нового

ПБ
ПІшта бачі

Їхав я сьогодні по тій дорозі з Мукачева до Залужа ями червоною глиною полатали -виходить знов гроші вкрали чи як

Г
горянин

яка влада такі і дороги, зарплати, пенсії, тарифи, а кожен нарід вартий мати владу яку заслуговує - всьо взаємно повязане

Е
Елена

А в Мукачево? Береговский мост?Пряшевская объездная ? И еще много такиких улиц!

1
1

В самом Мукачево дороги тоже сошли со снегом, сразу видно качество асфальта и умение укладывать шашку, которая вся поплыла. Но кому то плюс, ведь можно будет списать на так называемый ремонт в очередной раз кучу денег.

С
Саша

Я два рази на тиждень їду на Тячів інтервалом в два інколи в три дні. Там де була ямка їдеш через пару днів а там уже колодязь ся зробив. Добре я знаю уже де мош розогнатися а де треба іти як черепаха а людей які їдуть транзитом зразу видно бо они стоять на обочині і тормозять попутку до ближайшої вулканізації бо буває що по два колеса пробивають.

Ч
читач

Не лиш ця траса, а всі дороги після цієї зими в дуже поганому стані

Г
гоша

А ЩЕ В ЕВРОПУ ХОТЯТЬ.?????. ХОТЯ ЗА ТАКУ ЗАРПЛАТУ.......АМЕРИКАНСЬКА ПОДСТИЛКА ПОРОШЕНКО ХАЙ БЕРЕ СВОЮ ВЕРХОВНУ РАДУ ТА НАЙ ЛАТУЮТЬ ЯМКИ И НАЙ ПАРЛАМЕНТ С СОБОЮ ЗАХВАТИТЬ

Читайте також