Трасу Київ - Чоп у Ракошині тимчасово розблокували й відразу заблокували знову

13
14

Близько 17:00 протестувальники випустили в обидві сторони автівки, які потрапили у протестні лещата ще вчора, і знову заблокували рух.

У ці хвилини відбувається екстренне засідання Ракошинської сільської ради, де радяться з громадою, як вийти з положення.

Водночас, вдалося розблокувати рух на трасі Київ - Чоп в с.Зняцево, що поряд з Ракошином, де люди заблокували пішохідний перехід собою та колодами.

Мукачево.net

Коментарі

НС
НЕ СЛУШАЙТЕ БАНДЕРОВЦЕВ СПАСАЙТЕ СВОИХ ДЕТЕЙ!

1

И
Иганей

ІМХО, ти відморозок і ще дома? тебе давно пора на схід - стрерилізувати цей придурковатий патріотизм, ти біомусор , із-за таких в Україні майдани відбуваються та війни починаються!

БТ
БЛОКУЙТЕ ТРАССИ - РЯТУЙТЕ ДIТЕЙ

1

І
ІМХО

слів отиць, навірно і т.д. в нормальній мові немає. Так спілкуються недоучки.

ДІ
до ІМХО

тобі неборе отиць уже навірно купив "білий" воєнний білет, та зато сь такий розумний

І
ІМХО

Саме цікаве, що їм і платити за таку акцію не треба - лапші навішав і вони побігли грудьми щось-там закривати. А самі до кінця і не знають що вимагати. Не пояснили їм, мабуть....та й навіщо - ще лишнього бовкнуть з дуру.

2
22222

Кто-то все граммотно организовал - сами тетки с села до этого бы не дошли. Мужики их больше половины на заработках. А вот люди в машинах, автобусах, водтели фур - делают свою работу, и страдают. Хотите бастовать - есть военкоматы, мерии, обласные организации.

І
ІМХО

Хай під поїзд ляжуть й спробують жд перекрити. Теж розумно, а шо нє? Аналогічний хід мислення...тупорилого населення з двома класами освіти.

А
аноніму

колись Ломоносов, пішком у Петельбух куярив, утак го пудвезли на саньох, повторіт подвиг і може станете другим Ломоносовим

А
анонім

Можна зрозуміти всі сторони, але тепер як людині кудись поїхати хоч вмирай там а людям на роботу пішки в місто чи як? хтось додому долає величезну дорогу і тут тобі на нікуди не поїдеш. Дійсно така картина може призвести до подій на сході. Ось мені потрібно в місто на екзамен їхати для вступу і що пішки тепер іти

Ш
шлпр

не розумію до чого тут водії. це дибілізм просто! йдіть та жалуйтеся до воєнкоматів і ніших закладів!

ПВ
получаеся всі праві

уряд правий бо хоче захищати Україну, а баби праві бо як кормильця убют, все одно з голоду здихати, мусить кось розумний з людьми говорити, і давати гарантії, а не по телевізору збирати гроші пораненим солдатам на операції і протези.

Н
Народу

Слухайте, а скільки тим жонам заплатили за цей цирк. Вони хочуть повторення східної історії?

ДЛ
До Людей

То КОроче кіть стояти та стояти докіть не дадуть закон про відміну мобілізації а кіть лем так папіря давати та тим папірьом мож лем гузицю утерти ))) і всі і так валять через Перечин так шо смисла так блокувати трасу немає

Читайте також