Трасу "Київ - Чоп" в с.Ракошино "тарифний майдан" блокував до 3 ранку

11
20

Загалом міжнародна траса була перекрита протягом 9 годин - з 18:00 середи 12 серпня до 3:00 четверга, 13 серпня.

Близько 21:00 на місце подій прибули очільники силових відомств Закарпаття - керівник управління МВС Сергій Князєв та очільник СБУ Олег Воєводін. Вони спробували пояснити людям, що ті порушують закон, перекриваючи дорогу. У відповідь посадовці почули про те, що про акцію була попередженна влада, а люди не перекривають дорогу, а переходять її пішохідним переходом.

Як розповіли Mukachevo.net місцеві, близько 3:00 ночі серед мітингувальників (їх число постійно змінювалося за період старту акції з 17:00 до блокування і зрештою розблокування дороги - від 20 до 50 осіб) почалися суперечки з приводу блокування дороги. Зрештою, о 3:00 четверга, 13 серпня було ухвалено рішення організаторами акції про розблокування дороги, що і відбулося о 3:30.
Але організатори акції наголосили: з огляду на те, що їхні дії проігнорував голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який так і не приїхав до мітингувальників, то вони дають час до 26 серпня, аби вирішити питання тарифів та субсидій, інакше - знову вийдуть на пікет та блокуватимуть дорогу, а також планують завітати на сесію облради 27 серпня.

Зауважимо, що головним організатором акції є Іван Данацко - напівмаргіналізований місцевий активіст, який запам'ятався громадськості тим, що більше року тому встановив намет під будівлею Закарпатської ОДА і час від часу організовує пікети щодо тарифів.

Увесь час перекриття траси працівники ДАІ перенаправляли транспорт в об'їзд через прилеглі села.

Mukachevo.net

Коментарі

Я
Я

Коштура - Хуйло!

В
Василь

Я не проти мітенгу але перекривати дорогу потрібно біля адміністративних будівель а не трасу.якби був мітинг сам би прийшов до ОДА. А це все розкачує Пан Б..... так саме як рекламні щети Єдиний центр замовив що влада руйнує мир. скоро вибори

ДR
до rem

ти муфлоне сам розумієш зміст слів,штось написав? В імперативному порядку...відповідна кампенсація... Кіби од тебе,хотали купити 10 сот землі за 2 тисячі-што бись робив? Хотя-ти би нич не робив... А відповідна компенсація-то правильно... АЛЕ-ВІДПОВІДНА!!!

L
lost

Чого удаляєте коментарі?? Повторюю, це не Майдан а БАЛОГАн..

О
Олег

Называйте вещи своими именами, пожалуйста. Никто трассу не перекрывал. Люди ходили по пешеходному переходу, что не запрещено законом.

К
кука

а видно,шо люди бояться попасти в камеру....шо би боялися режиму в демократичний европейський держави...?

Я
яяя

та ци встричали вы из рядив милициштив порядых люди?исе касаеся москаля....та ци вы забыли,ош сись чулувик брав пряму участь у всих тодишних "процесах" у области и свистав на вас!?1-й раз у 95-97,коли го назначили великим начальником,а другий раз у 2001-2002...так,што добре вин знае вси дила и загриб туй не малу капусту,бо продвигатися по тому лазиву,по якому вин продвигався,де кажда ступенька стояла не едну "головку капусты"....а платив ушитко из "свои" зарплаты???!!!типир 3-й раз прийшов...козлу понятно нашто и ко го загнав...так што липшого чекайте!!!

Р
Руснак

До мумія Ты домбукувський імбіциле,дебіле кончений. Ты не знаєш рахувати. Ош уткі заплатити такі гроші за газ...Ты навірно чорте злодій. Типирь не треба на майданы скакати? Ракошинці молодці.

Х
Хохо

Іван Данацко, місцевий активіст?! лооол

Б
бдідєльный

Незнаву ко як айбо я туй вижу руку МОСКВЫ! Тадь обы люде были не доволні сими май справедливыми узкой Украйина тарифами? Тадь сякоє не годно быти!!! Есе лем путін муг орґанізовати. Ануш позирайте відейо тамкы ми ся повиділо із межи каміону Путін кукав! А ба што тото за каміоны? Майжинь гумконвой! Патріоты сркотіт жовтоблакитні капуры бо ище іх най ся неприказує у даякый триколор зафарблят!

М
мук

Де СБУ? Знайдіть хто це стадо вигнав на дорогу!!!!!!!! Мало Донбасу? Там також приблизно з цього починалось.

П
Пасульов

Та що ті ракошинські рагулі роблять? Що їм, биканам не подобається? Нова Справедлива Влада встановила для свого улюбленого Вільного Народу благословенні Європейські тарифи. Теперь, коли ми всі живимо по-новому, ці тарифи для всіх мислячих та вільних людей - натуральні копійки. А вони бастують. Як діти, чесна слово.

Ш
Штрафувати!

Всіх організаторів оштрафувати на кілька тисяч гривень, тоді відпаде бажання шкодити цілій області, заробляючи на популізмі

ДЗ
До Закарпатця

Вас чи інших людей,які не задоволені ситуацією в Ракошино,хтось змушує проїжджати через це село???Їдьте іншими дорогами!!!

Ю
Юра

Так, ракошинці май бідні від усьих, і тарифи у них инакші,най не бігають по мадярам та по росіи по заробітках а дома най гарувуть як і другі, роботи є доста усім.

!
!

я б подивився на те , шоб твої будинки зносили, як би ти танцював.

R
rem

Бо треба було не питати дозволу від ракошинського бидла на землю для обїздної дороги - а в імперативному порядку залучати необхідні ділянки для будівництва з відповідною компенсацією.

Р
Редакція

Дякуємо за підказку з датами, дещо замріялися і переплутали;)

З
Закарпатець

Це повна зневага до людей, які не можуть проїхати трасою через безглузду безвідповідальну поросячу повединку ракошинців. Такі дії призводять лише до одного: вас, мешканці Ракошина, клянуть усі водії і пасажири, яким ви псуєте плани. Ми також проти захмарних цін на газ, але не перекріваємо ваші будари й не ставимо каміони біля ваших воріт, щоб ви не могли виїхати на вулюцю. Чому ми й наші діти повинні страждати через вашу сволочну поведінку? Завжди був і є за волевиявлення людської гідності, але ви заслуговуєте на те, щоб міліція вас розігнала як псів по хатах. Тому що серед тих, кому ви поламали всі плани, є хворі діти і літні люди, які на спеці не можуть їхати через вас, є дрібні підприємці, які не можуть доставити вчасно товари, в т.ч. такі, що швидко псуються, є люді, які паряться в атобусах, які не можуть попасти на потяги і т.і. Є повно туристів, які дивляться через вас на все Закарпаття, як на дебілів, і які другий раз будуть їхати на Волинь чи Франківщину. Сволота.

.
...

Поправте дату типирь серпень, а не липень

Читайте також