Травмування дитини у садочку в Ужгороді: всі подробиці інциденту (ВІДЕО)

21
5

Батько травмованого хлопчика каже, що діти були в групі самі без нагляду вихователів, а директорка закладу — це заперечує.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 2 грудня в Ужгородському дитсадку №40 травмувався 4-річний хлопчик.

Батько дитини зазначає, що діти у групі були самі, без нагляду вихователя, тому він написав заяву у поліцію.

Журналістів "Суспільне Закарпаття" директорка ДНЗ запевняє, що діти гралися під наглядом вихователя та помічника вихователя, а після травмування першу допомогу хлопчику надавала медична сестра.

"Там один хлопчик притиснув дверима палець іншому хлопчику. Коли це сталося, в групі був помічник вихователя, була вихователька, була медична сестра, котра оглядала другу дитину. Ми говорили і з батьками, і з мамою, і з бабусею. Просили вибачення, що так сталося", — сказала директорка.

Хлопчика відвезли до міської лікарні. Наступного дня виписали, каже лікар Вільгельм Овваді. За його словами, стан дитини — неважкий.

"Задіяний п’ятий пальчик, тобто мізинчик, його край і там, де є ніготь. Була оброблена рана, наклали три шви. Відросте нігтик і заживе пальчик, якщо не буде ускладнень", — Вільгельм Овваді.

Поліція за заявою батьків відкрила кримінальне провадження. Речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан розповіла, що згідно санкції статті, передбачене покарання до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю до трьох років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ТШ
Тому што лоці

Тобі в детстві прищемили одну звилину.От такий дегенерат і вкотився! Недбальство це,що виховують і ростять таких як ти і таких горе-батьків,що устраюють істерики і ростять психологічних дегенератів! Ганна підтримую! А сучасні батьки,не всі,але більшість це покоління деградоване,яке називають «ОНА ЖЕ МАТЬ»!Іде посеред проїзджої частини з коляскою,не уступитьсч.Тикає коляску на голови людям! Малюків своїх тикають на спортмайданчики де займаються старші діти і дорослі.Попросиш забрати дитину,закатить істерику! Лоці,такі батьки,як оці- ВИХОВУЙТЕ СВОЇХ ДІТЕЙ САМІ,дитсадок не обовязковий!

Г
Ганна

Чого коли вдома дитина впаде, зламає руку/ ногу/травмується, то батьки самі на себе міліцію не викликають? Умні такі

Л
Лоці

Нижнє чучело мабуть працює у тому садку або чоловік якогось чучела із того садку! Якщо оцінювати це на законодавчому рівні - прибитий "пальчик" це службове недбальство вихователя. Тільки там не прибитий пальчик, а розтрощена кістка, операцію пришивання фаланги робили під наркозом. Ніготь видалений! Тобто для нижнього дегенерата це нормально то батьки винуваті. Операція зафіксована, також передано до поліції, а це вже травмування за яке йде не тільки службова недбалість але й кримінальна. Постраждають в данному випадку вихователька та директор тому такі нижні захищають свої чучел!

0
08:32

Подуріли вже докус!Дітина дітині пальчик прищемила!Гвалт,поліція,соцсітки!Коли перестрілка в Мукачеві то поліція ледве ворушиться. Виховательок, працівників дитсадків,ЯКІ ЗА КОПІЙКИ віддають всю душу і цілоденно доглядають,виховують чужих діток-будуть по всім ЗМІ розстрілювати! І розписали ніби там монстри! Та бавте своїх дітей САМІ. Збісні і дурнуваті батьки дитини, які мало того,що підняли істерику ,так іще і ростять із хлопчика якогось дегенерата. Який це майбутній захисник,коли за прибитий пальчик батьки кругом всіх готові загризти!? Хіба в дитинстві не прибивали пальчики,не розбивали коліна, голови!? Наші батьки помазали зеленкою ще й шльопнули.А когось звинувачувати по таким дрібницям-це було ганебно!

S
sexxx

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку= ----- http://bit.do/sehub

Читайте також