Травневе цвітіння сакур стане імідждевим брендом Закарпаття

17
1

Фахівцями кафедри туризму Ужгородського національног університету за підтримки систем "Турінформ Закарпаття" розробляється маркетингова програма та стратегія просунення туристичних можливостей (продукти та послуги) підприємств індустрії туризму регіону за межами краю.

За словами, зав. кафедри Федіра Шандора, цієї весни традиційно привабливими для туристів будуть період цвітіння долини нарцисів, та сакур у місті Ужгороді.

Зважаючи на це розробляється спеціалізована програма "Сакура 2010", святкування, фестивалі у різних зонах, щоб здійснити перерозподіл туристичних потоків у зоні Хустського, Мукачівського, Ужгородського районів, та звичайно транзитних магістралей.

Як повідомив керівник "Турінформ Закарпаття" Олександр Коваль, вже сьогодні розробляється окрема програма травневих святкувань у м. Ужгороді.До співпраці запрошуються туристичні агенства України, адже, від ефектиної координації дій залежить всебічний розвиток системи обміну інформації та об’єктів індустрії туризму.Адреса для контактів: office@tourinform.org.ua

На початку березня 2010 року, Регіональний туристично-інформаційномуий центр Закарпаття, на основі квартального дослідження туристичного ринку області, презентує вподобання та очікування туристів, і ця інформація значно допоможе краще спланувати події, та формат надання послуг.

Коментарі

C
crisscross

"Imidzhevyj brand"))) A po-ukrainski ne poluchaetsja...))???

Читайте також