Тренд в дизайні інтер'єру: Штори з фотодруком

12
0

Раніше при виборі та купівлі штор головним критерієм був малюнок. Це займало багато часу і доставляло масу незручностей. Але коли на ринку з'явилися рулонні штори з фотодруком, можливості дизайнерів збільшилися. І вони почали переносити звичайні приміщення з похмурою осені в яскраве літо.

Унікальність нового рішення

Нова технологія - є трендом в дизайні інтер'єрів. Вона здатна як доповнити дизайнерське рішення, так і бути його центром.

Застосовуючи штори з фотодруком, дизайнер змінює не тільки інтер'єр, але і настрій людини. Приміщення перетворюється в самодостатній світ, в який хочеться повертатися.

Перевага над класикою

Технологія штор з фотодруком має багато переваг у порівнянні з класичними моделями або ролетами. Ось головні з них:

  • Стиль підбирається під будь-який дизайн приміщення.
  • З'являється можливість візуально збільшувати простір приміщення і приховувати його вади.
  • При виготовленні штор застосовується антистатичний матеріал, який гарантує простоту в обігу і догляді.
  • Універсальність в застосуванні. Вони чудово виглядають як в офісному приміщенні, так і в дитячій кімнаті.
  • Якість технології друку, дозволяє шторам не боятися сонячних променів.
  • Широке застосування в рекламі. Якщо тканинні ролети з фотодруком знаходяться в кафе або іншому громадському місці, можливе нанесення на них зображення різних брендів.

Конструкція

Штори з фотодруком складаються із компактної і зручної механічної системи. Це - полотно з тканини з малюнком, вал на який воно намотується і система управління. Іноді використовуються жалюзі з фотодруком, якщо цього вимагає дизайн кімнати. При виготовленні використовуються тільки якісні матеріали, що робить конструкцію стійкою до поломок.

Нанесення малюнка

На даний момент виділяються два методи нанесення малюнка на тканину продукту.

1. Термічний друк. Малюнок наноситься фарбами на водній основі, потім все покривається ультратонкою плівкою. При виготовленні продукту цим методом, досягається висока стійкість до температури і вологи.

2. Ультрафіолетовий друк. Технологія нанесення зображення подібна з роботою струменевого принтера. Після цього полотно обробляється ультрафіолетом, і фарба моментально висихає. Штори стають стійкими до сонячного випромінювання і довго зберігають насичений колір.

Якщо ви ще не вирішили, як створити власний світ або здивувати родичів і друзів, пам'ятайте - фотодрук на шторах допоможе вам в цьому. Детальніше про штори з фотодруком можна почитати на цьому сайті http://oknaeuro.kiev.ua/shtorysfotopechatyu. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також