Тренер "Говерли-Закарпаття": Хто більш організований, той і перемагає

13
0

У суботу 30 липня «Говерла-Закарпаття» грала з новачком Першої ліги – МФК «Миколаїв». Матч завершився на користь закарпатської команди.

Головний тренер МФК «Миколаїв» Руслан Забранський:

- Ми і далі продовжуємо «мандражувати», боїмося грати у футбол, боїмося бити по воротах. Мабуть, ще не акліматизувалися в першій лізі. Поки ми навчилися лише гідно програвати. Нам всім - і гравцям і вболівальникам треба трохи потерпіти. Нашій команді, по суті, менше року, ще немає зіграності. На жаль, міжсезоння було занадто коротким ... Є й кадрові проблеми: втратив свою гру Гостєв, не набрав форму Родевіч. МФК «Миколаїв» потрібна перша перемога. Постараємося добути її в наступному турі з «Нивою».

Головний тренер «Говерли-Закарпаття» Олександр Севідов:

- «Говерла» виграла непросту гру. Ми переглянули два матчі за участю МФК «Миколаїв» і переконалися, що наш суперник - команда досить хороша, а його поразки на старті чемпіонату - пережитки другої ліги. Зараз у футбол навчилися грати всі. Хто більш організований, той і перемагає. У цьому матчі ми створили чимало моментів, але, мабуть, наша доля - забивати не більше одного м'яча. Завдання «Говерли» у цьому чемпіонаті - скласти конкуренцію «Металургу» і «Севастополю» за вихід у прем'єр-лігу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також