Тренер "Говерли-Закарпаття": У нас достатньо проблем, які потребують вирішення

5
0

На післяматчева прес-конференції тренери команд "Говерла-Закарпаття" та "Геліос" поділились своїми враженнями.

 

Олександр Севідов
 
- Цим матчем ми завершили календарний футбольний рік. Я привітав хлопців з його мажорним завершенням. Окуляри нам даються дуже важко, а сьогодні ми переграли хорошу команду. Вона, вважаю, не так давно незаслужено програла запорізькому «Металургу» на своєму полі. Ми уважно дивилися цю гру, і я знаю, що кажу. Так само «Геліос» по праву обіграв у попередньому матчі «Севастополь». Можливо, у гравців «Геліоса» після цього десь не вистачило емоційних сил на «Говерлу». Зауважу, що ми сьогодні собі самі створили проблеми. Вели два м'ячі, але потім примудрилися повністю віддати ініціативу. Після другого пропущеного м'яча «Геліос» нас повністю переграв, зумівши взяти гру під свій цілковитий контроль. А ось після третього забитого м'яча мої підопічні повністю заспокоїлися, але все ж таки змогли потім довести гру до переможного кінця. З цим я так само привітав хлопців у роздягальні. Нам сьогодні було дуже важко. У нас практично не залишилося гравців оборонного плану, багато вибули з ладу. Все це я говорю не у виправдання. Тим не менше, перемога над «Геліосом» для нас дуже цінна. Упевнений, ці три очки навесні нам будуть дуже і дуже потрібні.
 
- Наскільки активною буде трансферна діяльність вашої команди в зимовий період?
 
 - Природно, ми будемо намагатися посилитися. У нас достатньо проблем, які потребують вирішення. Я не буду говорити про прицілі на Прем'єр-лігу, проблем вистачає і для виступу у першій лізі. Тому, ми, безумовно, будемо шукати нових гравців, але тільки таких, які зможуть прийти до нас і грати з найпершого дня.
 
Володимир Шеховцов
 
- Можу сказати одне: з усіх команд, які претендують на Прем'єр-лігу, клас тільки гравців запорізького «Металурга» вище класу наших футболістів. Інші колективи по своєму класу нас нічим не вище. І сьогоднішня гра - тому доказ. Ми допустили три помилки і пропустили три голи. Самі ж забили у відповідь два м'ячі, і упустили ще мінімум чотири хороші гольові можливості. На перерву ми цілком могли піти за рахунку 3:2 на свою користь, але не реалізували два виходи один на один, а в одному випадку за гостей зіграла поперечина. Мабуть, ми десь перед Боженько завинили. А хлопці молодці. Проявили характер, не здалися на милість переможців. У цьому я радий за своїх футболістів.
 
- Сьогодні через дискваліфікацію команді не міг допомогти Олександр Тарасенко. Його відсутність відчувалося?
 - Ви знаєте, сьогодні через перебір карток у нас не міг грати не тільки Тарасенко, а і Кікоть, який проти «Севастополя» виглядав дуже добре, а так само Качур. Вперше після хвороби на поле довелося вийти Кандаурова. Кадрових втрат у нас вистачало. І я радий за хлопців, яким змушене довелося грати. Можливо, на всі сто вони вибули і не замінили, але користь команді принесли.
 
- Починається зимове міжсезоння. Які плани команди з підготовки до весни? Чи будуть зміни в складі команди?
 - Зміни у нас будуть, так як нам треба посилювати лінію оборони. Нам потрібні будуть захисники. У першу чергу, обов'язково потрібен буде один досвідчений гравець. Крім цього, потребує посилення позиція лівого захисника. Грою Борзенко ми більшою мірою задоволені, ніж незадоволені, але повинна бути конкуренція. Коли є здорова конкуренція, тоді футболісти прогресують, а якщо її немає, то і прогресу не буде.
 
- Ось уже на четвертій поспіль грі «Геліос» присутній хтось із тренерського штабу «Металіста». Ви з чимось даний факт пов'язуєте?
 - Я нічого не можу сказати з цього приводу. Не думаю, що тренери «Металіста» дивляться когось із наших гравців. Ми й «Металіст» - це два різні полюси. Можливо, тренери «Металіста» приходять просто подивитися футбол, або ж поспостерігати за кимось із наших суперників. Я, зізнатися, нічого сказати з цього приводу не можу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також